If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не може ли на някакво подходящо място в сайта да се сложи рекламка на канала в mIRC, защото сме само трима-четирима. Какво ще кажете? Както е казал Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече" и мисля че е прав. Казвайте си мненията.
Абе я кажете как става тоя номер с чат канала, аз едно време някой ми беше обяснил и влязох един-два, пъти ама после си преинсталирах Windows-а, а съм тотално скаран с IRC-то и неможах да го подкарам пак. Иначе за реклама наистина можеш да си го сложиш в подписа, аз примерно незнаех че още се използва канала.
Еее сега пък и ти, човек да не се пошегува, не го приемай толкова сериозно, никой нищо лошо не е искал да каже. Ако някой все пак напише накратко как да си настроя mIRC-то ще съм му благодарен, пък съм сигурен, че има и други потребители които не са използвали подобни програми, а им се иска да влизат в чат канала.
P.S. Това със подписа наистина би свършило работа, но както решиш...
няма да е зле наистина някой да обясни как да влизат хора със сериозни технологични затруднения като мен в чата, освен ако разбира се не искате да си останете там 3-4-ма. От друга страна аз никога няма да мога да се засека с вас там заради часовата разлика...
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Ами вместо да спамим във форума по добре да чатим според мен.
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Абе то в този канал само аз дремаДаже преди малко чанел сървара излезе.
Comment