Хайде и от мен:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимки
Collapse
X
-
Долната снимка не е ли от Варна?...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Ами в зверинния стил по принцип животните са животни някакви там не се определят.Може да са някакви митични древни съсдания но мен лично ме съмнява защото има хиляди разни мутанти разни елени с клюнове гущери с свински муцуни и всякакви изроди.Дори и в тази картинка единствено грифона козата и овена могат да се потвърдят.Иначе другото са си просто животинки.Иначе на ръката седи много яко като плетеница да де за койото го кефят татуировки......Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Наистина ако събереш пари и имаш желание направи го на цял ръкав повярвайми ще бъде супер, не че и така е лошо ама не върви само така, абе разбираш ме.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment