Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хайде и от мен:
    Rolling, turning, diving
    Rolling, turning, diving, going in again
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high.

Comment

Долната снимка не е ли от Варна?
      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

а кой е онзи хубавец с черната фланелка??

Comment

българска част в СС?

И двете снимки са от Варна. А ти бе хубавецо с черната фланелка, не се ли позна? :?
          Rolling, turning, diving
          Rolling, turning, diving, going in again
          Run, live to fly, fly to live, do or die
          Run, live to fly, fly to live, Aces high.

Comment

aз ан маитап бе .не съм толкова тъп.никога не излизам добре на снимки .като некой идиот съм излязъл

Comment

Ами докараха ми снимчиците от морето та си викам да се разпиша и тука

На тази съм особено доволен
              <<..........>>

Comment

Ето едно ново нещо по мен.Другите старите като ми върнат апарата ще ги сложа и тях.Татуривката е скитска.По принцип е цял "ръкав".Модела е от мумия на скитски воин.Инджой 8)
                Attached Files
                ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Интересно, някакви антични мотиви, не мога обаче да разпозная кое какво е
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ами в зверинния стил по принцип животните са животни някакви там не се определят.Може да са някакви митични древни съсдания но мен лично ме съмнява защото има хиляди разни мутанти разни елени с клюнове гущери с свински муцуни и всякакви изроди.Дори и в тази картинка единствено грифона козата и овена могат да се потвърдят.Иначе другото са си просто животинки.Иначе на ръката седи много яко като плетеница да де за койото го кефят татуировки...

Comment

Ааа ето нещо

Comment

Наистина ако събереш пари и имаш желание направи го на цял ръкав повярвайми ще бъде супер, не че и така е лошо ама не върви само така, абе разбираш ме.
                        Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Араслане, това да не би случайно да е на твоята ръка? Сакън не прави таквизи неща, след време ще ти омръзнат и ще даваш куп пари за да ти ги махнат
                          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                          X