Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Сблъсъци на монголската войска със западни

ами като избереш една и натискаш "Add Attachment", то ще я зареди и продължаваш. Можеш така няколко пъти.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

ISTORIK ми прати снимката си
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Честно да ти кажа, мислех си, че е с дъъъъъъъъъъъъъъъъълга бяла брада като на аватара си.
        понякога аватарите доста лъжат
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ето още една моя снимка:
          "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
          нека четат пред вратите
          нашата памет остъклена
          с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Ето една и от мен:
            Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
            СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
            НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
            СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Parabellum написа
              Честно да ти кажа, мислех си, че той е с дъъъъъъъъъъъъъъъъълга бяла брада - като на аватара си.
              Понякога, аватарите доста лъжат
              Е, на аватара ме виждате такъв, какъвто се чувствам - състарен от премъдростта, която съм натрупал през моите 731 години...
              Това, че не ми личат, се дължи на факта, че живея в Миналото.
              Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Neonix много си свиреп
                ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Спри кашика да почине танка.
                  Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                  СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                  НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                  СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

аватарите лъжат, но само понякога.
                    моят примерно - не.

Comment

ами моят не е от най-лъжливите аз по принцип си гледам на пакост и се изживявам за свиреп :twisted:
                      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Абе аз така и не виждам снимките на Араслан... я опитайте да ги оправите.
                        "На рилеца герой
                        титан калимански,
                        герой от Булаир
                        с гърди от желязо
                        и воля от гранит."

Comment

на 2 страница от темата са бе

Comment

Shelenberg написа
                            Абе Longanlon кви са тия гаджета с тебе я хвърли едното на сам Едната от тях много прилича на бившата ми приятелка (говоря за тази от ляво). Но както се казва нашето си е най-хубаво (говоря за d'za) Иначе аз още нямам моя сканирана снимка, но и това ще стане скоро.
                            Благодаря
                            Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Второ съобщение

Ей ме и мен.

Comment

Тюх бре взе че стана. Sorry обаче вятърът на пристанището беше доста силен и перушината ми хвърчеше във всички посоки само не и в тази която трябваше...

Ето я следващата - с един от готвачите в хотела.

И с един от animation team-a

Comment

Working...
                                X