Май сме много "снобарски" форум. Може и да плювате по дир.бгто, ама там всеки може да си каже каквото му е на душата без да изпитва неудобство, че няма да е на "ниво". Тука като погледнеш само темите - дълбоки пиянски размисли за култура и цивилизация, цитиране на и най-малката техническа подробност, гледни точки от всеобщо човешки до всеобщо исторически - и те хваща страх. Какво повече да добавиш?!? Надявам се, че тези с по 0 мнения поне четат с удоволствие и интерес. Но да добавя - никой няма да се сърди и няма да го счита за спам, ако някой каже просто браво, хареса ми! или зададе някой "тъп" въпрос и мисля, че изразявам мнението на целия форум с това.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добре дошли
Collapse
X
-
Пов ъпросите на спама знаеш към кого да се обръщаш :lol: :twisted:
Форума е прекрасен, въпреки че не участвам сериозно вече - няма го оня плам .
Не бива да слизаме "надолу" и да пишем неща, които са под нашето ниво. Ние се развиваме все пак /юзърите като индивиди и техните знания/ :tup:
Форума не е никак сухарски, виж колко " :lol: " и " :twisted: " има, колко смях пада
Империла, всичко на теб дължим. БЛАГОДАРИМ ТИ! :tup: :tup: :tup:Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
-
Форумът е хубав.Приятно бях изненадан,когато се натресох тук без да искам.Два дена съм го гледал преди да се регистрирам.Направи ми впечатление, че тук преобладават младите хора-БРАВО.Значи все още има такива индивиди, които се интересуват от Военна ИсторияТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Може би трябва да започнем с добавяне на няколко форума, които да разпределят нещата, дето инак отиват в отдела "Обща история". Parrabelum някъде беше предложил същото - например "Античност", "Средновековие" и т.н. (пък после, ако има достатъчно обилна информация, може и те да се доразделят, както стана с ВСВ).
Comment
-
Ами добре съм дошъл ..или поне нещо такова
надявам се на ползотворно и продължително запознанство
Веднага ще заява че не се интересувам много от военна история, тактика, въоръжение и т.н. За разлика от Дипломация и Политология Мога да бъда полезен със много сведения за Италия то Създаването на Рим до Наполеоновите войни и Антична философия - най-вече в областа на Теория на държавното устройствоДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
Comment