E za sega sum samo s edna ruska kniga kato literatura za vtorata svetovna voina i dosta gledane na Discovery i turshuvane iz internet no imam serioznen interes i shte govorq po temi po koito znam neshto po vuprosa
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добре дошли
Collapse
X
-
Discovery е интересно за картинки обаче информацията не е съвсем адекватна...добре е да знаеш за какво всъщност става дума като ги гледаш защото може да си извадиш доста неверни изводи понякогаalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
HAIL !!! Привет и от още един нов....снощи открих сайта и са изумен от форума !!!
YES , YES , YES
Mного съм щастлив че се присъединявам към хора със сериозни интереси относно много сериозни теми...
От първичният преглед на сайта обаче не намерих нищо (или май почти нищо ) за Наполеон Бонапарт !!! А меко казано там са ми любимите битки и политически интервенции . :lol: ( Не че съм фен на Френската история , но просто Наполеон има магнетично присъствие във историята на човечеството ) !!!
А сега и миг за DISCOVERY !!! Значи напълно те подкрепям Imperial , много пъти съм се питал , гледайки ... канала , аз ли съм в грешка или те - това се отнася за темите от моята специалност :tup:
Това е !!! (засега )"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
Comment
-
Ами може да пишеш за Наполеон в Обща История,...засега е такъв макар че ако има интерес може да разделя на две - да има и Военна История
а ВСВ си остава отделно защото е основната ни концентрация по принцип 8)
но разбира се се интересуваме и от всякаква военна историяalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial Friedrich samo da te pitam edno neshto kogato mi e otgovoreno na mnenieto ili na temata kak moga momentalno da vlaza v momentalno na otgovora a ne da tursq v vseki forum koito sum pisal ???
sigurno nqma da me razberesh to i az ne moga da se razbera kak momentalno da otida na otgovora na moqta tema a ne da turshuvam iz celiq forum da tursq na koq tema sa mi otgovorili
a taka nai na kraiq razbrah kakvo sum napisal
Comment
-
на тоя въпрос не съм сигурен как да отговоря...има опция да ти пращат мейл когато ти отговорят на тема, обаче мейла ти ще се задръсти просто, не я препоръчвам.
Абе тука нещо много маршали и фелдмаршали се народихте, недейте така по италианскиalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Е, честити ни 2000 мнения!Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Гледам, напоследък много народ се регистрира тук, но си остава така, с нула мнения. Интересно защо? Дали това е нормално и хората се регистрират само заради идеята или има някаква конкретна причина?
Така като гледам до момента има:
с 0 мнения: 18
с от 1 до 10 мнения: 26
с от 11 до 100 мнения: 24
с над 100 мнения: 7Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment