If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E za sega sum samo s edna ruska kniga kato literatura za vtorata svetovna voina i dosta gledane na Discovery i turshuvane iz internet no imam serioznen interes i shte govorq po temi po koito znam neshto po vuprosa
Discovery е интересно за картинки обаче информацията не е съвсем адекватна...добре е да знаеш за какво всъщност става дума като ги гледаш защото може да си извадиш доста неверни изводи понякога
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
HAIL !!! Привет и от още един нов....снощи открих сайта и са изумен от форума !!!
YES , YES , YES
Mного съм щастлив че се присъединявам към хора със сериозни интереси относно много сериозни теми...
От първичният преглед на сайта обаче не намерих нищо (или май почти нищо ) за Наполеон Бонапарт !!! А меко казано там са ми любимите битки и политически интервенции . :lol: ( Не че съм фен на Френската история , но просто Наполеон има магнетично присъствие във историята на човечеството ) !!!
А сега и миг за DISCOVERY !!! Значи напълно те подкрепям Imperial , много пъти съм се питал , гледайки ... канала , аз ли съм в грешка или те - това се отнася за темите от моята специалност :tup:
Това е !!! (засега )
"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
Imperial Friedrich samo da te pitam edno neshto kogato mi e otgovoreno na mnenieto ili na temata kak moga momentalno da vlaza v momentalno na otgovora a ne da tursq v vseki forum koito sum pisal ???
sigurno nqma da me razberesh to i az ne moga da se razbera kak momentalno da otida na otgovora na moqta tema a ne da turshuvam iz celiq forum da tursq na koq tema sa mi otgovorili
на тоя въпрос не съм сигурен как да отговоря...има опция да ти пращат мейл когато ти отговорят на тема, обаче мейла ти ще се задръсти просто, не я препоръчвам.
Абе тука нещо много маршали и фелдмаршали се народихте, недейте така по италиански
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Здравейте товарищи и камераден
фон Цеков рапортува.Имам да извадя снимките от военноисторическия музей, които идваха тогава, аз бях човека с фотоапарата.Като гледам всички сме се събрали, дано заформиме една стойностна дискусия.
imam edno predlozenie zashto na saita boinaslava ne se napravi i irc kanal taka she e po lesno da se razbirame i da si chatim otnosno temi za raziskvane
Гледам, напоследък много народ се регистрира тук, но си остава така, с нула мнения. Интересно защо? Дали това е нормално и хората се регистрират само заради идеята или има някаква конкретна причина?
Така като гледам до момента има:
с 0 мнения: 18
с от 1 до 10 мнения: 26
с от 11 до 100 мнения: 24
с над 100 мнения: 7
Comment