Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболни фенове
Collapse
X
-
ami as li4no sum pove4e privurjenik na fytbolnoto xyliganstvo koeto li4no men dosta me yspokoqva puk i povi6ava polovata potentnost.....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
-
araslan написаami as li4no sum pove4e privurjenik na fytbolnoto xyliganstvo koeto li4no men dosta me yspokoqva puk i povi6ava polovata potentnost..Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
araslan написаami as li4no sum pove4e privurjenik na fytbolnoto xyliganstvo koeto li4no men dosta me yspokoqva puk i povi6ava polovata potentnost.."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
fytbolut kakto i fytbolnoto xyliganstvo mnogo me yspokoqvat a mangali mojem da si lepim vseki den v na6iq grad gi ima mnogo(jiveq v pazardjik)...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
araslan написаfytbolut kakto i fytbolnoto xyliganstvo mnogo me yspokoqvat a mangali mojem da si lepim vseki den v na6iq grad gi ima mnogo(jiveq v pazardjik)
Не е нужно да се говори с тежък език, понякога даже е е вредно, (поне според мен). Най-лесно е да се изпростява - и araslan това определено не е целта на този форум. Латиницата аз я преглъщам, защото явно няма друг изход но за този стил не е виновен компютърния клуб - него не го избираш там, а на съмсем други места.
Comment
-
ami kirilica ima no bykvite ne sa ozna4eni a da gi naly4kvam ne6to ne vurvi a po finansovi pri4ina pc y nas mi e razvaleno i sled nai malko mesec 6te po4na da pi6a na kirilica..predlojenieto mi kum moderatorite e sled kato se pro4ete suob6tenieto da se trie i taka nema da grozi forymitea za ezika ne znam pi6a taka kakto si govora...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
ami ako ima6e 6tex da pi6a na neq predpo4itam kirilicata pred latinicata ama kakvo da se pravi..btw evropeiski 6ampion stana mnooogo tipi4en germanski otbor kfo poe4e da goovorim...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Ай ся! Футболни хулигани :lol: ...
Мен лично ме кефи че Гърция стана Европейски шампион.
Браво на момчетата!
Браво на Ото Рехагел! :tup:
Със тактика и дисциплина се постига и невъзможното.
Време е и ние на Балканите да им покажем на какво сме способни!
Стига са със тая Италия , Англия ,Испания и др. :stop:
А колкото до Араслан... Аз съм фен на Галатасарай, едно време бях за ЦСКА.Не струват червените,Левски са по добри :tup:Най- ярките звезди на род османски
корони носят и седят на трона царски,
покорни са на заповедите господни
делата им добри и благородни.
И да воюва за правата вяра
на бащин трон султан се възцарява.
из " Корона на историите " на Ходжа Садеддин
Comment
-
Mehmed II fatih написа
Време е и ние на Балканите да им покажем на какво сме способни
Гърците ни са ми любимци но се радвам че натриха носа на толкова "величия" като колониалния отбор на Франция с капитан алжирец, цял отбор негри и един полупортугалец. Лошо няма обаче това не е Франция а колониална Франция! Който от този отбор е истински французин то той просто не може да играе - Фабиен Бартез... :roll: :tdown
Та браво на момчетата, на треньора и на цялото ръководство
Comment
Comment