Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Футболни фенове

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Футболни фенове

Ако има такива: http://www.sportbg.com/forums

Най- добрите спортни форуми.

ami as li4no sum pove4e privurjenik na fytbolnoto xyliganstvo koeto li4no men dosta me yspokoqva puk i povi6ava polovata potentnost..
    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

araslan написа
      ami as li4no sum pove4e privurjenik na fytbolnoto xyliganstvo koeto li4no men dosta me yspokoqva puk i povi6ava polovata potentnost..
      Не знам какво толкова хубаво намираш във футболното хулиганство, а това за половата потентност със сигурно си го втълпяваш. И аз съм голям футболен фен на Националния отбор и ЦСКА и като ходя на мачове по принцип се движа, а и познавам много такива хулигани но никога не ходя да се бия като някои тъп даул, е освен ако изключа 2-3 случая когато съм ступвал някои друг мангал. :twisted:
      Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

araslan написа
        Личи си тогава защо неумееш дори да пишеш на "нашия" език...
        "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
        нека четат пред вратите
        нашата памет остъклена
        с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

fytbolut kakto i fytbolnoto xyliganstvo mnogo me yspokoqvat a mangali mojem da si lepim vseki den v na6iq grad gi ima mnogo(jiveq v pazardjik)
          ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

araslan написа
            fytbolut kakto i fytbolnoto xyliganstvo mnogo me yspokoqvat a mangali mojem da si lepim vseki den v na6iq grad gi ima mnogo(jiveq v pazardjik)
            Все в същия дух...

Не е нужно да се говори с тежък език, понякога даже е е вредно, (поне според мен). Най-лесно е да се изпростява - и araslan това определено не е целта на този форум. Латиницата аз я преглъщам, защото явно няма друг изход но за този стил не е виновен компютърния клуб - него не го избираш там, а на съмсем други места.

Comment

ami kirilica ima no bykvite ne sa ozna4eni a da gi naly4kvam ne6to ne vurvi a po finansovi pri4ina pc y nas mi e razvaleno i sled nai malko mesec 6te po4na da pi6a na kirilica..predlojenieto mi kum moderatorite e sled kato se pro4ete suob6tenieto da se trie i taka nema da grozi forymitea za ezika ne znam pi6a taka kakto si govora

Comment

фонетична няма ли?
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

ami ako ima6e 6tex da pi6a na neq predpo4itam kirilicata pred latinicata ama kakvo da se pravi..btw evropeiski 6ampion stana mnooogo tipi4en germanski otbor kfo poe4e da goovorim

Comment

Ай ся! Футболни хулигани :lol: ...
                    Мен лично ме кефи че Гърция стана Европейски шампион.

Браво на момчетата!
                    Браво на Ото Рехагел! :tup:

Със тактика и дисциплина се постига и невъзможното.

Време е и ние на Балканите да им покажем на какво сме способни!
                    Стига са със тая Италия , Англия ,Испания и др. :stop:

А колкото до Араслан... Аз съм фен на Галатасарай, едно време бях за ЦСКА.Не струват червените,Левски са по добри :tup:
                    Най- ярките звезди на род османски
                    корони носят и седят на трона царски,
                    покорни са на заповедите господни
                    делата им добри и благородни.
                    И да воюва за правата вяра
                    на бащин трон султан се възцарява.

из " Корона на историите " на Ходжа Садеддин

Comment

Mehmed II fatih написа

Време е и ние на Балканите да им покажем на какво сме способни
                      В последно време стана практика голямата изненада на подобни подобни първенства да идва именно от Балканите или този район - след България - хърватска Румъния Турция, а сега Гърция стана наистина най-голямата възможна изненада.

Гърците ни са ми любимци но се радвам че натриха носа на толкова "величия" като колониалния отбор на Франция с капитан алжирец, цял отбор негри и един полупортугалец. Лошо няма обаче това не е Франция а колониална Франция! Който от този отбор е истински французин то той просто не може да играе - Фабиен Бартез... :roll: :tdown

Та браво на момчетата, на треньора и на цялото ръководство

Comment

е де. Зидан какъв колониалец е.
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Много ме изкефиха Гърците, защото показаха мъжество, нещо, което нашите / за кой ли път/ не можаха да направят. Гордеете ли се, че сте Българи, г-да така наречени националисти?
                          "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Зидан е етнически алжирец.

Comment

А, това не го знаех
                              albireo написа

Comment

Working...
                              X