Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Признание

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Гудериан, ти да не си онзи прочут Heinz Guderian от Battlefield 42?
    8) То и аз така се пиша там но с лека модификация - HeinZ GuderiaN.

Говорили са ми за теб (ако това си ти) но не сме се засичали в игра. Между другото влизаш ли в #bf1942? Аз вече не.

Comment

Охо, аз съм бил известен :roll: Иначе, да... аз съм този играч. А за чата- не, невлизам.
      "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
      нека четат пред вратите
      нашата памет остъклена
      с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Аз пък съм "Рузор",и навярно Майнщайн трябва да ме знаеш....ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА МЕ ЗНАЕШ,ЩОТО СЪМ ИЗРУФФ.. НА ТАЯ ИГРА!
        Между другото съм те засичал в сървъра и съм те бъркал с брат ми.
        А ника Рузор не значи нищо,като се замисля първоначално беше Rqzor,така че съм напреднал малко...
        Подпоручик Христосков --->Подпоручик + истинската ми фамилия. :lol:
        "На рилеца герой
        титан калимански,
        герой от Булаир
        с гърди от желязо
        и воля от гранит."

Comment

Eeee Ruzore така кажи
          Знам те разбира се даже преди време те засичах в #bf1942

Comment

Ами моя ник също е лесно за разгадаване просто Шеленберг ми е любимата фигура в Третия райх. Той е може би най-добрия агент в състава на Химлер и компания, пък особено като прочетох книгата "Тайната история на SS" ми стана слабост :nworthy:
            Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Ник ами моят е KILL_FUCK_DIE_ ot edin album/pesen na WASP ,а от къде преди играехме DELTA FORCE 1 аз и едни пънкар по цял ден слушахме пънк и веднъж и аз да пусна някоя песен та ..........
              С изпънати напред ръце пулсира в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България е жива в нас.
              На три морета граници ще бием България ще бъде земен рай ,победно знаме гордо ще развеем на хаоса ще сложим край.

Comment

И как съчетаваш Ой с пънк? Ама Майнщайн надявам се да си ме срещал и в играта,не само в чата...
                "На рилеца герой
                титан калимански,
                герой от Булаир
                с гърди от желязо
                и воля от гранит."

Comment

Е ruzore засичали сме се разбира се но отдавна. Откак bf1942 съвсем залезе спрях да играя... В "Матрицата" за последните месеци съм влязъл 5 пъти...

Христосков само ще те помоля - аз съм Манщайн не Майнщайн. Не съм "Моята звезда" (както мисля че се превежда от немски-ивритски Майнщайн - уф много бъркам значенията на "Щайн" и "Щерн")

Comment

Stein - kamuk
                    Stern - zvezda
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Мерси за частния урок! На 12 ще платя

Comment

Никът ми идва от ранното детство, когато се стреляхме на куейк. Тогава играех в един клуб Писимания на Люлин Планина (тва е до руски паметник) и едни от най-върлите ми противници бяха едни виетнамски момчета, чиити семейства живееха наоколо.

Та когато се пуцахме, те си се псуваха едно-друго на роден език, а после ние ги разпитвахме какво са си казали. Та една фраза остана в съзнанието ми и послужи за ник впоследствие.

Lon-gan-lon

на виетнамски: "дано ядеш путки"

може да се приеме и като псувня, и като добро пожелание

Comment

Хехе, готино. Като каза за виетнамци- използвам и прякор "Нгуен", на виетнамски май се превежда като "родолюбец".
                          "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                          нека четат пред вратите
                          нашата памет остъклена
                          с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Longanlon написа

....Lon-gan-lon на виетнамски: "дано ядеш путки"

може да се приеме и като псувня, и като добро пожелание
                            и коя дума е по-точно "путки" - лон или ган?
                            "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Working...
                            X