Я всеки да си признае какво значи/от къде произлиза използуваният от него ник.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Признание
Collapse
X
-
Е, моят прякор е съвсем лесен за разшифроване, така че няма да привеждам дълго обяснение. А защо съм го избрал... в известен смисъл въпросът е едновременно труден и лесен - малко или много изборът на прякор е случаен (след това започва бавен процес на психическо приспособяване към съответният стереотип, като този процес може да тече от или към личността
). Персонажът ме кефи, а и реших да му измисля алтернативна историйка, напълно оправдателна, разбира се - та оттам и цялата работа. Е, и може би имам нещо в характера си сходно с него
.
Comment
-
Ам-гъл ти веднъж беше разказал тази историйка във форума, ама не мога да намеря съобщението ти. Пазиш ли я някъде още ?
Откъде ми идва nick-a ли?
Амиии ... историята е следната:
В друго време, друга галактика ... опа ... това беше друго
Та беше пролетта/лятото далечната 1999 година ... бяхме млади и зелени, Starcraft беше на мода из гейм залите , а пък НАТО бомбардираше Югославия (е който го може, го може
.
Та бъхтахме се ние с едни лапета във въпросните залички, пък те ни размазваха подобаващо (на Starctaft де ...) и едното реши да се кръсти Милошевич. Та си помислих - що не взема да се кръстя NATO - барем го фрустрирам малко и вземе, че падне. Е не падна гадинката малка, ама това NATO си ми остана
.
И така продължаваме да отиваме там където никой преди това не е бил ... опа ... и това не беше за тука 8)Never let your sense of morals prevent you from doing what is right!
Salvor Hardin
Comment
-
Хммм, чакай да помисля... Може би нещо свързано с пискюла на кортика?! Или пък с черната боя за ордена???? Ееее, ма много трудни въпроси задаваш, а картинката никак не помагаParabellum написаЯ се сетете откъде произлиза моят ник
. Ако някой се затрудни ето снимка
:lol: :lol: :lol: :lol:XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Хехе, извинявай. Но аз не съм първият, ако погледнеш в по-предните потребители има още един Гудериан 8) . Как всъщност си избрах този прякор? По принцип в компютърния свят играя само игри свързани пряко или не с Всв и така от Медал на честта, Ред Алърт (нищо общо с войната, но...) и разбира Полесражение'42 ми излезе име... и макар че непрекъснато си сменях името играещите все ме запомняха по този ник.Erich Von Manstein написаИзбрах съм си този ник, защото това беше първото име хммм всъщност второто (след Гудериан) което научих след като започнах да се интересувам от ВСВ и тъй като Гудериан вече беше заето като ник аз се преориентирах
С две думи казано Манщайн ми е любимец.
"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Comment