Я всеки да си признае какво значи/от къде произлиза използуваният от него ник.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Признание
Collapse
X
-
Е, моят прякор е съвсем лесен за разшифроване, така че няма да привеждам дълго обяснение. А защо съм го избрал... в известен смисъл въпросът е едновременно труден и лесен - малко или много изборът на прякор е случаен (след това започва бавен процес на психическо приспособяване към съответният стереотип, като този процес може да тече от или към личността ). Персонажът ме кефи, а и реших да му измисля алтернативна историйка, напълно оправдателна, разбира се - та оттам и цялата работа. Е, и може би имам нещо в характера си сходно с него .
Comment
-
Ам-гъл ти веднъж беше разказал тази историйка във форума, ама не мога да намеря съобщението ти. Пазиш ли я някъде още ?
Откъде ми идва nick-a ли?
Амиии ... историята е следната:
В друго време, друга галактика ... опа ... това беше друго
Та беше пролетта/лятото далечната 1999 година ... бяхме млади и зелени, Starcraft беше на мода из гейм залите , а пък НАТО бомбардираше Югославия (е който го може, го може .
Та бъхтахме се ние с едни лапета във въпросните залички, пък те ни размазваха подобаващо (на Starctaft де ...) и едното реши да се кръсти Милошевич. Та си помислих - що не взема да се кръстя NATO - барем го фрустрирам малко и вземе, че падне. Е не падна гадинката малка, ама това NATO си ми остана .
И така продължаваме да отиваме там където никой преди това не е бил ... опа ... и това не беше за тука 8)Never let your sense of morals prevent you from doing what is right!
Salvor Hardin
Comment
-
Parabellum написаЯ се сетете откъде произлиза моят ник . Ако някой се затрудни ето снимка
:lol: :lol: :lol: :lol:XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Erich Von Manstein написаИзбрах съм си този ник, защото това беше първото име хммм всъщност второто (след Гудериан) което научих след като започнах да се интересувам от ВСВ и тъй като Гудериан вече беше заето като ник аз се преориентирах С две думи казано Манщайн ми е любимец."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
Comment