Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Признание

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Признание

Я всеки да си признае какво значи/от къде произлиза използуваният от него ник.

Mitni4arq ot filma "Bqloto slynce na pustinqta"

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Ако някой случайно не знае откъде ми идва ника тук съм си написал кратка автобиография в трето лице -

Comment

Я се сетете откъде произлиза моят ник . Ако някой се затрудни ето снимка
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

А аз съм най-лесен: принципно имам неприятен характер и се казвам Георги.
          Би било хубаво да уточните защо сте си избрали точно този ник.
          BTW: тостът от "Бялото слънце на пустинята" ми е любим: наздраве господа офицери и ...

Comment

Е, моят прякор е съвсем лесен за разшифроване, така че няма да привеждам дълго обяснение. А защо съм го избрал... в известен смисъл въпросът е едновременно труден и лесен - малко или много изборът на прякор е случаен (след това започва бавен процес на психическо приспособяване към съответният стереотип, като този процес може да тече от или към личността ). Персонажът ме кефи, а и реших да му измисля алтернативна историйка, напълно оправдателна, разбира се - та оттам и цялата работа. Е, и може би имам нещо в характера си сходно с него .

Comment

Ам-гъл ти веднъж беше разказал тази историйка във форума, ама не мога да намеря съобщението ти. Пазиш ли я някъде още ?

Откъде ми идва nick-a ли?

Амиии ... историята е следната:
              В друго време, друга галактика ... опа ... това беше друго

Та беше пролетта/лятото далечната 1999 година ... бяхме млади и зелени, Starcraft беше на мода из гейм залите , а пък НАТО бомбардираше Югославия (е който го може, го може .

Та бъхтахме се ние с едни лапета във въпросните залички, пък те ни размазваха подобаващо (на Starctaft де ...) и едното реши да се кръсти Милошевич. Та си помислих - що не взема да се кръстя NATO - барем го фрустрирам малко и вземе, че падне. Е не падна гадинката малка, ама това NATO си ми остана .

И така продължаваме да отиваме там където никой преди това не е бил ... опа ... и това не беше за тука 8)
              Never let your sense of morals prevent you from doing what is right!
              Salvor Hardin

Comment

А това се казва приказка, и аз бих се радвал да прочета алтернативната историйка.......малко трябва да се обръснаеш че да приличах на героят
                А за Broadwar да вземем да направим едно мулти а :roll:

Comment

За съжаление не я пазя - мисля че остана на някой от предишните форуми при едно от преместванията, макар да не съм сигурен. Бих могъл да се хвана да я напиша отново като ми дойде музата .

Comment

Избрах съм си този ник, защото това беше първото име хммм всъщност второто (след Гудериан) което научих след като започнах да се интересувам от ВСВ и тъй като Гудериан вече беше заето като ник аз се преориентирах С две думи казано Манщайн ми е любимец.

Comment

Parabellum написа
                      Я се сетете откъде произлиза моят ник . Ако някой се затрудни ето снимка
                      Хммм, чакай да помисля... Може би нещо свързано с пискюла на кортика?! Или пък с черната боя за ордена???? Ееее, ма много трудни въпроси задаваш, а картинката никак не помага

:lol: :lol: :lol: :lol:
                      XV mile the sea brode is
                      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Зад моят ник история няма Има само липса на идеи :lol: След като си изгризах всички възможни нокти и си разредих косата на тила от почесване, просто това се появи от някъде в празната ми откъм никове глава.

Парабелум, тоя пищак твой ли е?
                        На нож!

Comment

Ото Кариус

Няма определена история, просто си ми хрумна, преди това бях ползвал доста никове, включително 1 към 1 година в irc, но от 3 години и в чата, по форумите съм с този

Comment

Erich Von Manstein написа
                            Избрах съм си този ник, защото това беше първото име хммм всъщност второто (след Гудериан) което научих след като започнах да се интересувам от ВСВ и тъй като Гудериан вече беше заето като ник аз се преориентирах С две думи казано Манщайн ми е любимец.
                            Хехе, извинявай. Но аз не съм първият, ако погледнеш в по-предните потребители има още един Гудериан 8) . Как всъщност си избрах този прякор? По принцип в компютърния свят играя само игри свързани пряко или не с Всв и така от Медал на честта, Ред Алърт (нищо общо с войната, но...) и разбира Полесражение'42 ми излезе име... и макар че непрекъснато си сменях името играещите все ме запомняха по този ник.
                            "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                            нека четат пред вратите
                            нашата памет остъклена
                            с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Фриц заради значението му като нарицателно за немски войник, а и звучи яко, а и е краткото на Фридрих, а има няколко императора Фридриховци. ИМпериал щото съм имперец .
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                              X