Хм, дано наистина да сме прави и да не съществува АД, защото като гледам религиозните / или по-скоро анти-религиозните /пристрастия на повечето хора от Бойна Слава, ще си гнием там во веки веков. Хубавото е само, че ще се срещнем с чичко Адолф и ще го питаме защо така тъпанарски е сговнясал работата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Феноменът ВАНГА
Collapse
X
-
Хм, аз нямам контакти с нея, обаче на един познат /възрастен е, около 60/ майка му е ходила при Ванга, когато той е бил малък, да пита за бъдещето му. Ванга казала, че той ще има някакъв талант, но да се пази от куче, болест и падане. И човекът е щастлив, тя е познала - добър дърворезбар е, като малък го нападнало куче, преболедувал много тежка плевмония и паднал от мнага високо дърво.
До тук добре. Само дето всеки има някакъв талант /защо не е казала конкретно какъв??/, всеки изкарва някаква тежка болест, всеки е бил нападан от куче /то даже и само да се затиче срещу теб, ще си кажеш - ето, Ванга позна, добре че ме предупреди! :lol: :lol: /, а падането от дърво - не познавам много хора, които като деца да не са се изтърсвали от някое
Говорил съм с хора, които са ходили при нея. Само общи приказки. Познава май единствено на хората, които са споделили мъката си и другите "чакащи" /доверени лица, които влизат през задния вход после и докладват/. Има книги, които описват как удивително тя е познавала. Но те са написани от племенницата й, от приятили или търсачи на сензации. Май няма научно проведен опит - човек отива без да сподели нищо с никого и тя да му каже конкретни неща. Не ми е известно да има такива опити.
Напомня ми на Вера Кочовска - тя позна всички катаклизми, от атаката в Америка на 11 септември, до трагедията с децата в река Лим. Само малката подробност, че това се огласява пост фактум, след събитията. Е то така и аз мога да ви стана пророк, при таво на половин заплата! :lol: :lol:На нож!
Comment
-
да ли ще се появи накои които да потвърди дарбата и ???
при положение , че се приеме че тя няма дарба!!! :!: от къде достига такава извесност приживе!!!?може не скроно да се каже световна извеснот!!!
се пак тя е практикувала доста дълго в соц.период на строго гонение на всякакви такива съмнителни явления и в краина сметка е оставена да си се занимава.
сигурно случаино сте попадали на предавания по чужди( немски и руски наи-вече това са източници не зависещи от семеини и др.интереси) телевизии в които стане ли на въпрос за пророчески способности като наи-достоверни и популярни се посочват тези на Ванга като в тези предавания се опитват да обяснят научно тази и дарба.
да предположим , че е имала някъква дарба !!! :!: -
оставете шарлатанските методи до които и тя вероятно е прибягвала ако няма информация за нещо( за да не си загуби авторитета може би :o :roll: ).
по интересни са случаи( точно за такива да ли има някои достовярна информация , строго конкретни и в възножно наи-малка степен съмнителни !!!) при които примерно тя познава на някои къде се намира негова вещ(или откраднат предмет) за която тои няма никаква информация и няма с какво неволно да и подскаже( и едва ли е имала шпионска мрежа от агенти навсякъде ).???
Comment
-
когато бях 8 годишен на майка ми и попадна една книга за Ванга - времената бяха такива, че подобни неща се преследваха (макар впоследствие да научих - не твърде упорито...) и книгата беше 'самиздат' - тесте преснимани на копирна машина листове. Не беше твърде дебела и успях да я попрочета и доста неща си спомням от нея, но основното е мисълта, че тая книга е маса тъпа и в нея само дивотии пише. Тогава съм бил втори клас за трети, да не забравите...
Comment
Comment