Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Феноменът ВАНГА

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Феноменът ВАНГА

Ванга и неините способности са били винаги подлагани на критика но факт е , че при нея са ходили всякакви хора от целия свят. С хората които съм говорил за нея всички казват и вярват в способностите и както и това което им е казала някои направо ги е шокирало , но повече от това не искат да коментират вероятно затова , че става въпрос за лични работи.

Интересно има ли някои които е ходил при Ванга(приживе ) и с какви впечетления е останал да ли се убедил в способностите и ???

все на някои близките или познати е ходил при нея.
    вероятно голяма част от хората тук са атеисти :twisted: но все пак как си обеснявате това явление от общата и тясно специализирана култура която имате.

Comment

Аз нямам лични впечатления, но една от съседките на родителите ми е страшно негативно настроена към Ванга.

Причината е, че нейната внучка беше болна от рак и Ванга им беше казала, че момичето ще оздравее. А то почина ...
      От друга страна ... ако Ванга наистина е знаела истината, то аз го приемам хуманен жест. Другото би било жестокост ...
      Never let your sense of morals prevent you from doing what is right!
      Salvor Hardin

Comment

Според мен няма такова животно

Comment

Ванга е вещица, ако и да беше вдигнала и катедрала, цьрквата никога няма да я признае. А ако сте слушали какви ги дрьнка по интервюта като беше жива, ще се убедите, че тя е шарлатанка
          Rolling, turning, diving
          Rolling, turning, diving, going in again
          Run, live to fly, fly to live, do or die
          Run, live to fly, fly to live, Aces high.

Comment

ха, това последното доста интересно аз нищо не знам за нея (т.е., отвъд няколко мъгляви предавания по ТВ) та се въздържам от мнение, но ми се ще да се поразпрострете малко
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Може би трябва да се каже така.
              Ние сме христянска държава.И имаме един единствен бог.Та този бог е казал(пише го в Библиятя)Да не се молим на друг освен на него,да не си правим идоли, да не вярваме на пропроци и врачки защото тяхната сила е дадена от Сатана.
              Затова Ванга трябва да бъде анатемосана.А църквата и изгорена.
              Това следва да бъде направено ако се всушаме в библията.
              Някой да е чувал за бай Ангел пророка :twisted:
              Тов изчадие адово.(даваха репортаж за него по "Господари на ефира")
              бяха му направили скеита камера ,на мястото дето ги лекува т.е.една стая.Та този извратеняк бараше жените по половите органи.А лечението се изразяваше в някакъв мехлем дето трябва да си го мажат пак там. (няма значение от какво страдаш)лекарството е едно НЕГОВИЯ МЕХЛЕМ-представям си каква гадост е Може и сперма да прибавя.Та ангел пророка даже и в лудницата е лежал но има хора дето му вярват и ходят да се лекуват.Е Ванга е по-лек случай.

Ако говориш на БОГ то това е молитва,
              Но ако Бог ти проговори то това е ШИЗОФРЕНИЯ!!!

Comment

И първото е шизофрения....
                "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Тъй си е (веднага се сетих за "Малките богове"... защо ли ). Между другото, второто може да се превърне в нещо много повече, стига да се основе църква, която да е достойна да се нарече така. Шизофрения е когато не се намерят достатъчно последователи (или пък нужните последователи в правилния момент).

Comment

rambler написа
                    Не сьм сьгласен с теб. Аз често ходя на зьрква и какво като се моля за нещо-шизофреник ли сьм? Не смятам. Всеки има право на свободно вероизповедание, нали?Дали ислям, католицизьм, източно првославие, атеизьм и т.н.
                    Rolling, turning, diving

Comment

[quote="popay_the_sailor Всеки има право на свободно вероизповедание, нали?Дали ислям, католицизьм, източно првославие, атеизьм и т.н.[/quote]

Ммм-Да но има има едно НО -вярвай в каквото щеш само не бъгвай и останалите с глупости както правят всички подобни на Ванга.

Comment

хм, българинът не е точно християнин. Българската религия е православие примесено с всякакви езически обичаи и в резултат просто нямаш позиция, от която да анатемосваш Ванга
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

rambler написа
                          :lol:
                          Много се заговори за Бог в последно време. "Страстите" се разгоряха.
                          Леля ми каза, че е ходила и онази само я е разпитвала и нищо не и е казала в крайна сметка. Накрая на излизане казала:"Дойдох аз да питам, а не мен". И не и дала пари. :lol:
                          Alliis laetum, sibi sapiens.

Comment

:lol:

а как става така, че на жената й е изграден такъв ореол?...
                            albireo написа

Comment

Sevastokrator написа
                              Леля ми каза, че е ходила и онази само я е разпитвала и нищо не и е казала в крайна сметка. Накрая на излизане казала:"Дойдох аз да питам, а не мен". И не и дала пари. :lol:
                              Виждаш ли? Ванга никаква пророчица не е. Много хубаво е направила леля ти, само дето е била пьт до там. :twisted:
                              Rolling, turning, diving

Comment

Working...
                              X