Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Либия ...

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Вижте сега- най-вероятно прословутите медици ще бъдат помилвани от Кадафи, който вече е бял и пухкав, че чак с частични опити евроинтеграция през последните години.

Целият процес е толкова дъвкано и предъвквано от родните медии "събитие", че замалко да почна да се чудя на българите как все още им се занимава- баш 5 години (преди да се сетя, че всъщност в по-голямата си част сме манипулируеми до безумие). То не бяха протестни митинги, то не бяха подписки, петиции- та ако бях на тяхно място направо бих си вдигнал самочувствието. Някой се опитват да спекулират на ниво национализъм (онази подлога Слави е само единичен случай), като с това гъделичкат патриотичните си чувства. Не, чрез този процес не се подронва българския авторитет- той и без това е толкова подронен, не няма повече накъде. Въпросното подронване става по съвсем други начини и шестима бачкатори, които я извъшили нещо незакнонно, я не, са доста незначителен фактор в международен, а и в национален (ако живеехме в нормална държава) план. Че ако нашите мили държавници бяха изхабили толкова нерви, биха могли да свършат къде къде по-полезни неща.

Всъщност целият проблем ми е доста безинтересен и разглеждам само реакциите на широката публичност. О, да, наистина го дава патриотично..
    Flocci non faccio

Comment

Знаете ли ,че.........
      През 76-та терористи превземат руското консолство в Бенгази...2 часа след това "Вимпел" са остановили кой са терористите ....убиват 2ма техни близки и казват ,че ако не освободят заложниците ще избият всички..
      Та идеята ми е :малко ли либийци в БГ има хващат ги обвиняват ги например в трафик на наркотици и .............
      С изпънати напред ръце пулсира в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България е жива в нас.
      На три морета граници ще бием България ще бъде земен рай ,победно знаме гордо ще развеем на хаоса ще сложим край.

Comment

Александър написа
        Та идеята ми е :малко ли либийци в БГ има хващат ги обвиняват ги например в трафик на наркотици и .............
        Реципрочността може и да изглежда хубаво нещо (аз лично не съм привърженик на съответинтя библейски принцип, пък и "окото" в случая съвсем не отговаря на търсеното), но не виждам как точно в този случай предлаганото действие би помогнало за разрешаване на ситацията - по-скоро ще има негативен ефект. Особено ако станат ясни подбудите зад подобен акт, което е почти сигурно.

Comment

Аз пък, за разлика от голъм съм върл привърженик на максимата за очите и зъбите, сигурно защото съм по-първосигнален, а той - по-възвисен , но в този случай съм съгласен, че не би имала никакъв ефект. Дано да не се окажа лош пророк, но ми се струва, че режими като либийския не са особено загрижени за ценността на човешкия живот и като нищо могат и да не ги помилват........
          "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Да, колкото и да е нелогично и ужасно, май натам отиват нещата. Дано да не съм прав. А за арабите в България (ако се развихрят страстите едва ли някой от първосигналните ще си играе да ги различава кой какъв е) - те нямат нищо общо в случая или поне така виждам нещата аз. Още повече, че вероятно сред тях има такива, които са дошли тук именно за да избягат от тамошната реалност, пък да ги накараш да плащат за нейните прегрешения... не знам.

Comment

Working...
            X