Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой знае ли с колко самолета Миг 21 разполагаме ?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Някой знае ли с колко самолета Миг 21 разполагаме ?

Каква модификация ? Сайтовете из нета си противоречат, интересува ми изправна бройка боеготовни самолети готови да литнат утре ?
    Приблизителна.
    "And when he gets to Heaven,
    to Saint Peter he will tell:
    "Just another soldier reporting sir.
    I served my time in hell..."

след поразителния ти успех преди някоя и друга година във форума на Уъркшоп , ето, че пак се срещаме...

надявах се да е за добро този път, но като гледам какви си ги надробил в темата за добруджанския въпрос ми става пределно ясно, че не си се променил нито на йота, дори си станал още по-голям тъпунгер, ако това изобщо е възможно.

Не казвам, че не трябва да има организации като Онгъл или Прабългарска орда, нито пък разни хора, които вместо да се хванат наистина да работят за България, се занимават с исторически и националистичен популизъм. Просто си запазвам правото да им се смея до припадък.

Comment

Ти задаваш въпрос на който не може да се отговори(а даже и някой да знае отговора не би трябвало да ти го казва).Това е държавна тайна.На излизане от казармата на самия портал отгоре имаше и такъв надпис."С ВОЕННИТЕ ВЪПРОСИ ДО ТУК!"
      Така че 8)

Comment

Шпионин! Знаех си аз! Я кажи можеш ли да правиш снимки? На гари? Е да те не мърдат? И къде казваш ти е фотоапарата? Забравил си го? Ееее знаех си аз... (само си спомнете "Анабазис към Будейовице" Швейк")

Comment

По принцип на щат имаме 20 и нещо самолета.Летят около 7-8 от тях :roll:
          С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

бре
            че то нищо не останало в нашта славна военна авиация...
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Това което имаме се вижда тия дни в небето - колкото и да ми е неприятно да го кажа - самолетите ни се броят на пръсти - за подводницата - наблягам на единственото число - също

Comment

В момента има уж 6 МиГ-29,които летят,7-8 МиГ-21,няколко Су-25-ка(не съм сигурен колко,ама според мен са максимум 8,Су-22 май нито един не фърчи,няколко Л-39 летят.При вертолетите също е трагична работа.Нито един Бел-206 не лети,Бел-430 също е на земята.Ми-17 също има малко,Ми-24 и те се броят на пръстите на 1 ръка.
                И това можем да го сравним с положението преди 1989 - над 350 СЪВРЕМЕННИ бойни и учебни самолети(всичките летящи здраво),100-на ЛЕТЯЩИ хеликоптери и т.н. :roll:

Comment

много бързаш със сравненията. На България в никакъв случай не й трябват 350 бойни самолета. Състоянието в момента може и да е плачевно, но нека не изпадаме веднага в носталгия.
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Дали са ни нужни само бъдещето може да покаже.А и смятам,че само в спомените си,образно казано,ще имаме силна авиация.Голям песимист съм за бъдещето на ВВС :evil:

Comment

:? олеле ... ужасна картинка... само едно не разбрах... как така bell-вете не летят... та нали ги купихме (или ни ги подариха? не си спомням) съвсем наскоро? Как са се скапали така бързо? Или паметта ме лъже?
                      "Благородството задлъжнява"

Comment

tova da ne e 6pionaj :lol:
                        уважавай смелите,те са солта на земята

Comment

Ами новички са,ама всяко нещо се разваля.А като няма пари за резервни части....... :roll: :evil:

Comment

Working...
                          X