If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой знае ли с колко самолета Миг 21 разполагаме ?
след поразителния ти успех преди някоя и друга година във форума на Уъркшоп , ето, че пак се срещаме...
надявах се да е за добро този път, но като гледам какви си ги надробил в темата за добруджанския въпрос ми става пределно ясно, че не си се променил нито на йота, дори си станал още по-голям тъпунгер, ако това изобщо е възможно.
Не казвам, че не трябва да има организации като Онгъл или Прабългарска орда, нито пък разни хора, които вместо да се хванат наистина да работят за България, се занимават с исторически и националистичен популизъм. Просто си запазвам правото да им се смея до припадък.
Ти задаваш въпрос на който не може да се отговори(а даже и някой да знае отговора не би трябвало да ти го казва).Това е държавна тайна.На излизане от казармата на самия портал отгоре имаше и такъв надпис."С ВОЕННИТЕ ВЪПРОСИ ДО ТУК!"
Така че 8)
Шпионин! Знаех си аз! Я кажи можеш ли да правиш снимки? На гари? Е да те не мърдат? И къде казваш ти е фотоапарата? Забравил си го? Ееее знаех си аз... (само си спомнете "Анабазис към Будейовице" Швейк")
Това което имаме се вижда тия дни в небето - колкото и да ми е неприятно да го кажа - самолетите ни се броят на пръсти - за подводницата - наблягам на единственото число - също
В момента има уж 6 МиГ-29,които летят,7-8 МиГ-21,няколко Су-25-ка(не съм сигурен колко,ама според мен са максимум 8,Су-22 май нито един не фърчи,няколко Л-39 летят.При вертолетите също е трагична работа.Нито един Бел-206 не лети,Бел-430 също е на земята.Ми-17 също има малко,Ми-24 и те се броят на пръстите на 1 ръка.
И това можем да го сравним с положението преди 1989 - над 350 СЪВРЕМЕННИ бойни и учебни самолети(всичките летящи здраво),100-на ЛЕТЯЩИ хеликоптери и т.н. :roll:
С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума
много бързаш със сравненията. На България в никакъв случай не й трябват 350 бойни самолета. Състоянието в момента може и да е плачевно, но нека не изпадаме веднага в носталгия.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Дали са ни нужни само бъдещето може да покаже.А и смятам,че само в спомените си,образно казано,ще имаме силна авиация.Голям песимист съм за бъдещето на ВВС :evil:
С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума
:? олеле ... ужасна картинка... само едно не разбрах... как така bell-вете не летят... та нали ги купихме (или ни ги подариха? не си спомням) съвсем наскоро? Как са се скапали така бързо? Или паметта ме лъже?
Comment