Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит Рожден Ден!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Айде, Честит Рожден Ден, Парабелум! Каквото си пожелаеш, да ти се сбъдне...
    Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Като гледам аз все закъснявам с пожеланията... И все пак всичко най-хубаво.
      "На рилеца герой
      титан калимански,
      герой от Булаир
      с гърди от желязо
      и воля от гранит."

Comment

Чакаме снимките. :pop:
        Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Ето снимките
          Значи на тях са Моя Милост, Империъл, и Mad Hatter
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

пък аз изглеждам отвратително в профил
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

като излезнал от "Коса" Акакво сте си похапвали, тортичка забелязвам :roll:

Comment

уф да, ама не ми се занимава да се стрижа...

но скоро ще трябва да я скъся малко че то неприлично стана

похапнахме супа и после пържоли с разни работи и накрая тирамису торта
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

К'во ти пука, и аз имах мерак да си я пускам дълга (пак) но приятелката ми ми извади душата докато не се окълцам. Пък и в интерес наистината не е желателно да се мяркам така на работа.

Comment

проблема е че отслабва косата като е твърде дълга и не се полагат специални грижи, а не ми се занимава. Принципно искам да е някъде до раменете.
                    albireo написа

Comment

И аз поради същата причина се отказах на времето (а ми беше до средата на гърба когато бях 3 курс). +това тренирах много усилиено и никак не е приятно да обърсваш чуждатат пот ов лежанки използувайки косата си.

Comment

Честит рожден ден и от мене , снимките разсейват съмнението, че е първо априлска шега Я кажете Парабелума даде ли ви да пипнете нещо от арсенала му :lol:

Кви коси бе момци - 1-ви номер 1ви номер само
                        Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

арсенала на парабелума си е в Б-я
                          albireo написа

Comment

Ееее горкия сигурно се чуства като заточен :cry:
                            Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Искаме рожденника :nworthy: Реч, реч да ни друпне :rock: ...И да сподели как се чувства една година по-порастнал :tup:
                              "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                              нека четат пред вратите
                              нашата памет остъклена
                              с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Koi sa drugite hora s teb na masata .Tova vav vas li e? 8)[/img]

Comment

Working...
                                X