Айде, Честит Рожден Ден, Парабелум! Каквото си пожелаеш, да ти се сбъдне...
Честит Рожден Ден!
Collapse
X
-
Като гледам аз все закъснявам с пожеланията...
И все пак всичко най-хубаво.
"На рилеца герой
титан калимански,
герой от Булаир
с гърди от желязо
и воля от гранит."Comment
-
Ето снимките
Значи на тях са Моя Милост, Империъл, и Mad HatterТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Comment
-
-
уф да, ама не ми се занимава да се стрижа...
но скоро ще трябва да я скъся малко че то неприлично стана
похапнахме супа и после пържоли с разни работи и накрая тирамису торта
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...Comment
-
К'во ти пука, и аз имах мерак да си я пускам дълга (пак) но приятелката ми ми извади душата докато не се окълцам. Пък и в интерес наистината не е желателно да се мяркам така на работа.Comment
-
проблема е че отслабва косата като е твърде дълга и не се полагат специални грижи, а не ми се занимава. Принципно искам да е някъде до раменете.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...Comment
-
И аз поради същата причина се отказах на времето (а ми беше до средата на гърба когато бях 3 курс). +това тренирах много усилиено и никак не е приятно да обърсваш чуждатат пот ов лежанки използувайки косата си.Comment
-
Честит рожден ден и от мене , снимките разсейват съмнението, че е първо априлска шега
Я кажете Парабелума даде ли ви да пипнете нещо от арсенала му :lol:
Кви коси бе момци - 1-ви номер 1ви номер само
Comment
-
-
Искаме рожденника :nworthy: Реч, реч да ни друпне :rock: ...И да сподели как се чувства една година по-порастнал :tup:"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment
-

Comment