If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лелее, респект :lol: Ти вече се пързаляш по наклонената плоскост... И да не забравиш за съвета, дето го дават накрая... там с къпането...
Аз докарах само 38% (тия междузвездни ме убиха, нищо не уцелих там)
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Лелее, респект :lol: Ти вече се пързаляш по наклонената плоскост... И да не забравиш за съвета, дето го дават накрая... там с къпането...
Аз докарах само 38% (тия междузвездни ме убиха, нищо не уцелих там)
а второкласни американски фантастики от 50те гледал ли си?
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
- абе точно той ми беше лесен. Обаче къде ще ти помня разните подробности - примерно, веднага се сетих, че става въпрос за обелиска, ама ако мислите, че си спомням какви са му били пропорциите. В повечето случаи беше така. А инак, че разните маниащини около Междузвездни войни и AD&D не ги знам - веднага си признавам, че и без бой .
45.2% nerd blood flows through your veins.
Хехе, въпроса за цвета криптонит който премахвал суперсилите на Супермен перманентно ме разби просто... :lol:
Иначе не можах да хвана откъде са последните два въпроса(аз затова и ги сбърках) я някой по-внердясал да каже
Comment