Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А сега да ви видя!!
Collapse
X
-
Колкото и да е странно, и моят резултат беше 38Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Sir Gray написаЛелее, респект :lol: Ти вече се пързаляш по наклонената плоскост... И да не забравиш за съвета, дето го дават накрая... там с къпането...
Аз докарах само 38% (тия междузвездни ме убиха, нищо не уцелих там)albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Приемане на нови членове на пакта
gollum написаВие сте маниаци - аз изкарах едва 18%.
А онзи въпрос за 42 в двоичен код беше отвратителен, мразя гадната математика"If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Comment
-
Защо бре? Точно тоя беше лесен - от 0 до 13 са точно 14 числа, а 42 / 3 = 14.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
- абе точно той ми беше лесен. Обаче къде ще ти помня разните подробности - примерно, веднага се сетих, че става въпрос за обелиска, ама ако мислите, че си спомням какви са му били пропорциите. В повечето случаи беше така. А инак, че разните маниащини около Междузвездни войни и AD&D не ги знам - веднага си признавам, че и без бой
.
Comment
-
45.2% nerd blood flows through your veins.
Хехе, въпроса за цвета криптонит който премахвал суперсилите на Супермен перманентно ме разби просто... :lol:
Иначе не можах да хвана откъде са последните два въпроса(аз затова и ги сбърках) я някой по-внердясал да каже
..................42.................. 8)<<..........>>
Comment
Comment