Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Formula 1

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Gaden Gogi каза:
    [B] Сладоледения е лигоч а Дейвид ще се дърпа винаги, (ама предвид че го разкарват:? ). Абе пак сме шампиони ама нека и другите да се надяват.
    Е, на мен пък Кими ми харесва. да бе, наистина ми харесва като пилот. според мен има голямо бъдеще (ако се махне от Макларън, разбира се :twisted: )
    а сега гледах, че Бътън с този мижав БАР на тестовете в Каталуния е изпреварил Шумахер с над половин секунда :? ама на какво прилича това :oops:
    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

За протокола ще спомена, че днес е велик ден за мен. Днес натоварихме на самолета за Франкфурт двата болида на Wiliams BMW. Били са на някаква изложба тук. Не ми разрешиха да ги снимам. Затова когато се видим наживо ще ви разказвам. Навсякъде бръкнах да ги видя-страхотия братлета.
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Организация на ходовете

Parabellum nbe ni drazi beeeeeeeee (zawijdam zlobno)

Comment

споко, гарантирано цяла България и още много други народи му завиждат
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Хм, новото Ферари на пръв поглед нищо особенно, само май има леко V на предното крило.и е с по-къса база.

Comment

Goga ... mai shte ni skysat shortite
              abe po dobre s dobrata stara kola ako pitash men pri takiwa seriozni promeni w prawilata ... shtot edno nerazumno izhwyrliane i shte se chesheme otzad na kraia na sezona i shte gledame typo :-P

Comment

Твоите шорти може и да скъсат. +това колата са я скъсили и може да се държи по-добре от миналогодишната, А и от щаба на наште казват че гумите на Мишлен не били чак толкова добри,.

Comment

Za gumite i az podochuwam po neshtichko, abe a dano pak da se pozdrawiawame na bira za porednata spechelena titla

Comment

Абе дори кандисвам Баричело да стане шампион, миналата година много ми хареса. Пък и виж Монтездемо как и тои го хвали.

Comment

Re: отговори

Аз вече като "специалист" по формулата ще кажа, че гумите Мишлен-тези които видях де-бяха използвани, но като цяло, което мен ме очуди доста си бяха гладки. Аз очаквах да видя изядена гума, ама не.
                      гумите бяха "сухи"-всъщност по тях и по каналите познах че е Ф1. После като се загледах по рекламите -Алианц и БМВ Power , признавам си че гледах много тъпо-продължжавах да не вярвам-но накрая на носа като видях надписът Wiliams F-1 вече разбрах. Пред мен беше колата , която съм мечтал да пипна. Е исках Ферари, но и това си беше тръпка.Най-мощният двигател в кервана!
                      Веднага отидох изодзаде и го видях-даже бръкнах в ауспуха, за да видя има ли нещо черно-нищо такова нямаше.
                      Целият болид е направен от карбон и стомана-каква марка е не знам.
                      Все едно , че стоиш пред пластмасов модел, ама не!
                      Обаче кокпита много тесен бре-опитах се да вляза ама швабитге нещо не удобриха идеята ми и ми казаха, че колата ще я бутаме до мястото където ще бъде прикрепена. Аз си знаех, че няма да ми дадат дикиш, ама реших да се пробавам-вежливо ми отказаха. Майната му. Аз и на това съм доволен.
                      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Договор за взаимопомощ и сътрудничество между Персия и Япони

A sled poslednia ti komentar weche mnogo zlobno ti zawijdame

Comment

Parabellum каза:
                          [B]Веднага отидох изодзаде и го видях-даже бръкнах в ауспуха, за да видя има ли нещо черно-нищо такова нямаше.
                          :lol: :lol: :lol: Око да види - ръка да пипне.

Parabellum каза:
                          [B]Обаче кокпита много тесен бре-опитах се да вляза ама швабитге нещо не удобриха идеята ми и ми казаха, че колата ще я бутаме до мястото където ще бъде прикрепена. Аз си знаех, че няма да ми дадат дикиш, ама реших да се пробавам-вежливо ми отказаха. Майната му. Аз и на това съм доволен.
                          :lol: :lol: :lol: Български гявол такъв. :twisted:
                          Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                          СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                          НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                          СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Че то лошо няма. ти на мое място как би постъпил?

Comment

не мога да разбера какво толкова го харесвате Баричело. Аз лично през годините неведнъж съм си сменял фаворита, но истински фен съм бил само на Деймън Хил , когато се състезаваше за Уилямс. Тази година, както и миналата, съм твърдо за Кими.
                              "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
                              Wette

Comment

Neonix каза:
                                [B]:lol: :lol: :lol: Български гявол такъв. :twisted:
                                това пък какво ще рече? :?
                                albireo написа
                                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                                X