Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Formula 1

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Formula 1

Abe samo az i Gogata li se interesuwame ot F1?

Е те и другите ще си признаят. Аз с нетърпение чакам да видя какво ще е новото Ферари, Жан Тод много загадачно се изказва:-o и дали ще почнем новия сезон с нова кола. То това не е много показателно ама Баричело е доста близко до BMW-тата при това със старата кола, значи гумите все пак не са толкова збозени.

Comment

I na men mi naprawi mnogo silno wpechatlenie che izostawame samo na niakakwi si 4 deseti, no da ne zabrawiame che towa sa testowe de a do ponedelnik shte sam na nokti ... znaesh li za kolko chasa e obiaweno predstawianeto na nowia bolid?

Comment

:noway: , ама ако ти провериш ще ти се зарадвам, би било хубава ако го дават като това на заубер, ще се отключа от всякакви служебни глупости и ще се залепя за нета да гледам. Чакам да провериш че иначе :twak:

Comment

Niama da me :twak: shtot shte :cry: i shte pred :imperial: a toi ot swoia strana shte te :twak: , :fire: , :duel: i , a nie shte :pop: i

sia po syshtestwo ... Abe ciala sutrin i az towa tyrsia i nigde ne namerih takwaz informacia

Comment

Спамиш с картинки а айде ако намериш да ми кажеш, аз днеска имам много работа, правя разхода за годината и нямам време да търся, а на страницата на ферари нищо ли не казват.

Comment

Айде да целуваш ръка
              тука ще го дават
              ПРЕДСТАВЯНЕ НА НОВАТА ЧЕРВЕНА (И ШАМПИОНАСКА) ТАРАТАЙКА
              В 11 часа тяхно време, май се пада 12 наше.

Comment

Ами аз тъкмо да кажа, че съм фен на Ферари и като ви гледам, излиза, че не съм фен, психопати такива стига фенщина, бре, големи хора сте, (въпреки че кат го гледам близо 30-годишният ми брат как почти приплаква при всяка загуба на Макларън )
                шегувам се, естествено, аз пък си приплаквам при победите на Баричело, не на Шумахер, някак далеч по-земен пилот ми се струва от Пилето. не че оспорвам огромния принос на Шумахер, разбира се...е, да ни е честита предстоящата титла на болида:nworthy:
                Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Мда мдаа. А гледате ли как другите отбори хленчат че заубера било пребоядисано миналогодишното ферари.

Comment

Иначе и мене Баричело много ме накефи миналата година, заслужава когато Мишо се оттегли и тои да гепи 2-3 титли. Ама само ако кара за нас. другите тимове си имат с кого да карат а Рубен аз не го давам. Вмерцедес другата година ще е интересно, Цигането и Сладоледения.:lol:

Comment

Abe az si mislia che oshte ot tazi godina pri srebyrnite shte e interesno ... ama dano da gresha ...

Za toz sait ne se li iska registracia za da gledame?

A otnosno fenshtinata ... mi to e pochti kato swinshtinata .. :twisted:

Comment

Въпроси по авиационната терминология, съкращения и всякакви

При тебе може и да е като свинщината :-P ама защо и при другите ако си намерил по-добро място за гледане кажи, аз само това намерих, А мене повече ме притеснява BMW i Рено. Сладоледения е лигоч а Дейвид ще се дърпа винаги, (ама предвид че го разкарват:? ). Абе пак сме шампиони ама нека и другите да се надяват.

Comment

KAto se ima predwid naprejenieto w BMW w sledstwie ot napuskaneto na JPM i izwajdaneto na sywsem now bolid si mislia che niama da sa tolkoz seriozni konkurenti w borbata za titlata. Kimi men me kefi mnogo ... daje si mislia che niakoi den moje i da nawleche cherwenia gashterizon, a i srebyrnite me pritesniawat zashtot imat mnogo poweche testowe s nowata kola ot wsichki ostanali .. realno te si ia testwat ot poweche ot godina weche, a towa shte im dade mnogo silno nachalo na sezona.

Abe da se nadiawame che niama da ni nawedat i da zamirishe na pregorial lateks ... to mianalata godian za malko ni se razmina :-P

Comment

В Б-я си гледах формулата, ама тука нещо не е много популярна и й изгубих края...
                            albireo написа
                            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ami na kratko Ние сме многократни световни шампиони, а другите са многократни претенденти.
                              Ботарии-добре знаем че миналата година другите не играеха честно. Ама като ги хванахме и как се оправиха на бързо нещата. А за тази година те евентуално може да имат предимство в гумите, ама как мислиш ще се отразят едновременните тестове на нашия мотор и кутия и от нас и от заубер?? +това несе знае какво точно има м болида дето го тестват сега, може карантията да е новата и да не са изпитали замо аеродинамичните компоненти, а това може и в тунел да стане? Още нещо, щом Тод казва че ще се шашнем от новото крило може и нарочно да го крият, вин на BMW как всички се втурнаха да изпробват аналогични, а като предствим късно другите няма да имат време да копират.

Comment

Working...
                              X