Съобщение

Collapse
No announcement yet.

(Не)сериозни филми

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Подписани споразумения и договори

"американизирана" не е историята - по-скоро твърде стандартна за капризния критик

"американизиран" е филм (или каквото и да е друго медийно произведение), който включва преобладаващи американски "културни" елементи, които би трябвало да са известни на всички вече
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ами, тогава филмът, според мен, отговаря точно на определението "американизиран" .

Comment

Imperial Friedrich каза:
        [B]"Rusty Angel"

имаш предвид първия епизод на Gunnm / Battle Angel Alita
        има и втори

за съжаление до там свършват, а самата манга е 12 книжки някъде... повече си струва нея да прочетеш

Wonderful Days го имам и още не ми е останало време да го гледам...
        Ахам, точно това имах предвид, но не знаех, че има и второ филмче. трябва да кажа на моя аниме-снабдител, защото като че ли и той не знае до манга въобще не съм се докосвал, не знам, даже дали тук се продава. спомням си, че когато преди години по МСМ имаше едно предаване Manga Zone и когато го хващах случайно веднага сменях канала, кълнейки се, че никога няма да харесам тези грозно нарисувани безформености, ама кво доживях :lol: Wonderful days не е нищо особено като сюжет, но великолепно изпълнение. майче е първото корейско аниме :roll:
        Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
        каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
        каквито са мислите ти,такива са делата ти,
        каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

gollum каза:
          [B]Ами, тогава филмът, според мен, отговаря точно на определението "американизиран" .
          Имаш късмет че нямам време за дъълги дискусии в момента
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Е, аз по-скоро бих казал, че нямам късмет - нямам нищо против да пообсъдим подобна тема.

Comment

Забравих да посоча сред неангажиращите филми "О,братко, къде си" (скоро гледах един клип на Bubba Sparxx и въпреки че "музиката" им няма нищо общо с това, което слушам, клипът ми хареса, защото беше правен по филма)...много ме възрадва, както междувпрочем и друг филм на братята Коен - "Генерално пълномощно"... "Фарго" ме отврати, но това е друг въпрос.
              а, да, и друго, което трябва да се отбележи е, че (ако не греша) момиченцето от Whale rider е получило номинация за Оскар за най-добра женска роля...огромна изненада за мен, но в случая приятна

Comment

Виж, точно този филм на братята не съм го гледал. Явно съм пропуснал.

Comment

о, амоят съвет е да го гледаш черна комедия (то на братята май всичко им е черно). струва си дори най-малкото, за да видиш Джордж Клуни в ролята на американски циганин. филмът има "Грами" за саундтрак, ако не ме лъже паметта. не, че ще накара някой да слуша кънтри, но много добре се вписва в обстановката на филма 8-)

Comment

Working...
                  X