как беше, "На всяко действие има равно по сила и противоположно по посока противодействие" та, това е противоположността на темата "Сериозни филми". мисля, няма нужда от поясняване, като се надявам да не си поствам сам тук:pop:
е, ето първи опити от мен:
Whale rider - прекрасно новозеландско откровение. представя част от живота и традициите на маорите. меко казано струва си (може да си го изтеглите от arenabg.net)
Невероятната съдба на Амели Пулен
Форест гъмп - абсолютна лиготия, но приятна за гледане
Магистрала 60 (Interstate 60) - също толкова голяма лиготия. на моменти силна пародия на the American life...ще я дават скоро по БТВ
хм, абе я да не си изстрелвам всички патрони от първия път:lol: е, let all humane films come here...
е, ето първи опити от мен:
Whale rider - прекрасно новозеландско откровение. представя част от живота и традициите на маорите. меко казано струва си (може да си го изтеглите от arenabg.net)
Невероятната съдба на Амели Пулен
Форест гъмп - абсолютна лиготия, но приятна за гледане
Магистрала 60 (Interstate 60) - също толкова голяма лиготия. на моменти силна пародия на the American life...ще я дават скоро по БТВ
хм, абе я да не си изстрелвам всички патрони от първия път:lol: е, let all humane films come here...
Comment