Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За новото поколение!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Лонганлон, сигурно е така, но аз да си призная предпочитам полицаят не само да е учтив, когато трябва, но и да върши някаква работа. Защото, уви, не можеш да разчиташ за нищо на тия полицайчета, дет се разкарват по улицата. Ония ден един почти ме сгази с колата си, пакрирайки внезапно на тротоара пред един подлез (нещо съвсем непозволено). Зад мен имаше полицай, като се обърнах към него и му направих съответното запитване, няма ли да реагира по някакъв начин и отговорът беше, че видите ли нямал съответните правомощия. трябвало да се повика някой от КАТ (но те идвали след 40-50 минути) и т.н. Простотия. И това не е едниственият подобен случай на който лично аз съм ставал свидетел или за който съм чувал.
    Проблемът може и наистина да е в структурирането на законите и даваните на полицията провомощия (без да познавам материята не мога да се отърва от чуството, че са създадени твърде много административни структури, чиито задължения и сфери на отговорност изкусно се припокриват и разминават, където и когато е нужно).

Comment

Working...
    X