Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Весела Коледа и Честита Нова Година!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

аха, утре
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Айде Честита ви вече Нова Година

за нас тук още 7 часа...
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Айде честита, тука току-що отгърмяхме ... всичко тука мирише на барут да ви кажа ... дано не ни тръгне така годината, щото ...
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

мда

Честита Новата 2004 година!
          Пожелавам на всички много здраве, повече приятели и много лични успехи!

Воланд, трябва да се мисли позитивно и да не се вика дявола.
          scharfschutze ®

Comment

Абе мисля аз позитивно, ама тука в едни блокове наблизо открай време живеят едни военни (*****), които обичат да стрелят с личното си оръжие на воля. Та ...
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

абе то

За Много Години! На всички членове на нашият форум пожелавам много Здраве и щастие през Новата 2004
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Честита ви новата година. Желая ви много щастие и радост.
                Valor is of no service,
                chance rules all,
                and the bravest often fall
                by the hands of cowards.

Comment

Ето така идва Новата Година.Снимката е направена от Совалката Колумбия и показва доста нагледно как идва нощта.Много се изкефих като я видях.Така съм си го представял винаги

То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ама това са си нормалните светлини на градовете нали? не са фойерверки? Щото кви фойерверки по залез слънце, 5-6 часа преди 12 часа...
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Originally posted by "messire Woland"

Абе мисля аз позитивно, ама тука в едни блокове наблизо открай време живеят едни военни (*****), които обичат да стрелят с личното си оръжие на воля. Та ...
                      Тук при нас използваха димки и ГРАНАТИ.Опасничко си беше
                      Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Re: абе то

Добро утро
                        Главата ми е ей такава \\\\\\\\\\\\\\\ ////////////////
                        и сам готов да споря с всеки :twisted:

Мойто "взривче" за новата година беше едно но запомнящо се :lol: Може да засадя дръвче там напролет. Да е жив и здрав славния артилерист полк. Богданов :tup:
                        Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Много яка снимка. Ей сега я разгледахме с Голъм и стигнахме до извода че това е:
                          - 1 снимка на нощното небе
                          - 1 релефна карта правена от снимка (светлата част)
                          нощната снимка е наложена върху другата, а облаците явно са изчистени от нея;
                          картинката е явно обработена с Photoshop по границата
                          Много интересно са разположени светлините - а върху нашата страна явно има облаци (бая облачно си беше всъщност) и затова е така тъмна. Но не съм си представял, че Европа е чак толкова светла - всъщност, най-блестящи са Бенелюкса и Италия (Венеция-Генуа и тук-там по юга).
                          Проект 22.06.1941 г.

Comment

снимка

Meri Kurisumasu!

Kazano na yaponski!
                            Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Ето така с Импереца прекарахме Коледа

Тук Величеството е пред елхата

Тук аз питам "Къде е монетата"-оказа се, че е била в следващото праче

Comment

Мили родни картинки! :lol:

Аз уцелих монетата в питата - 50 стотинки, ама е късмет :twisted:
                                scharfschutze ®

Comment

Working...
                                X