If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе мисля аз позитивно, ама тука в едни блокове наблизо открай време живеят едни военни (*****), които обичат да стрелят с личното си оръжие на воля. Та ...
Ето така идва Новата Година.Снимката е направена от Совалката Колумбия и показва доста нагледно как идва нощта.Много се изкефих като я видях.Така съм си го представял винаги
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Абе мисля аз позитивно, ама тука в едни блокове наблизо открай време живеят едни военни (*****), които обичат да стрелят с личното си оръжие на воля. Та ...
Тук при нас използваха димки и ГРАНАТИ.Опасничко си беше
Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Добро утро
Главата ми е ей такава \\\\\\\\\\\\\\\ ////////////////
и сам готов да споря с всеки :twisted:
Мойто "взривче" за новата година беше едно но запомнящо се :lol: Може да засадя дръвче там напролет. Да е жив и здрав славния артилерист полк. Богданов :tup:
Много яка снимка. Ей сега я разгледахме с Голъм и стигнахме до извода че това е:
- 1 снимка на нощното небе
- 1 релефна карта правена от снимка (светлата част)
нощната снимка е наложена върху другата, а облаците явно са изчистени от нея;
картинката е явно обработена с Photoshop по границата
Много интересно са разположени светлините - а върху нашата страна явно има облаци (бая облачно си беше всъщност) и затова е така тъмна. Но не съм си представял, че Европа е чак толкова светла - всъщност, най-блестящи са Бенелюкса и Италия (Венеция-Генуа и тук-там по юга).
Comment