аха, утре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Весела Коледа и Честита Нова Година!
Collapse
X
-
Айде честита, тука току-що отгърмяхме ... всичко тука мирише на барут да ви кажа ... дано не ни тръгне така годината, щото ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Абе мисля аз позитивно, ама тука в едни блокове наблизо открай време живеят едни военни (*****), които обичат да стрелят с личното си оръжие на воля. Та ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Originally posted by "messire Woland"
Абе мисля аз позитивно, ама тука в едни блокове наблизо открай време живеят едни военни (*****), които обичат да стрелят с личното си оръжие на воля. Та ...Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Comment
-
Много яка снимка. Ей сега я разгледахме с Голъм и стигнахме до извода че това е:
- 1 снимка на нощното небе
- 1 релефна карта правена от снимка (светлата част)
нощната снимка е наложена върху другата, а облаците явно са изчистени от нея;
картинката е явно обработена с Photoshop по границата
Много интересно са разположени светлините - а върху нашата страна явно има облаци (бая облачно си беше всъщност) и затова е така тъмна. Но не съм си представял, че Европа е чак толкова светла - всъщност, най-блестящи са Бенелюкса и Италия (Венеция-Генуа и тук-там по юга).Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment