If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
toa film ako go gledash ripnat vse edno nishto ne si gledal. Niama drug film za koito tova da e tolkova validno kolkoto za tozi. Idi prejali se na kino go vij, inache prosto nishto ne znaesh.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Да, де, първо ще го гледам на кино, а после, ако ми хареса може пак, но няма да е зле да го имам и на CD-та, щом казваш, че е толкова велик.
Половината от наслаждението от зрелищните филми е в звука. Останалото е от картината.
scharfschutze ®
Незнам дали си спомняте, но когато излезе "Задругата на Пръстена" всички го оплюха- най-вече за отсъствието на любимия ни Том Бомбадил..., а когато се появи "Двете Кули" никой нищо не каза, а имаше защо: например "злият" Фарамир и ненужното разкарване на Фродо и Семуайз до Осгилиат?!?
"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
и последно - хубав ли е филма, и тъй като "да" - колко много?
Дали е хубав ли??? хубав е твърде слаба дума :tup: гледах го преди ден и половина и още виждам коне и копия като си затворя очите. преглеждам си картата на Средната земя и въздишам
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Аз гледах "Завръщането на краля" както впрочем и другите две части по два пъти - в първите два дни когато излезе. След няколко седмици когато го пуснаха пак отново отидох. И трите пъти не можах да сдържа сълзите си - признавам няма друг филм който да е събуждал такива сантиментални чувства и да ме е карал да мисля толкова дълго след като изляза от киното. Мисля че това се дължи на големите и вечни проблеми заложени в основата на книгата и филма - за любовта и омразата, за приятелството и предателството, за дълга и отмятането от него, за живота и смъртта, за вярата и недоверието и за още много вечни неща... Това казано с две думи - иначе бихме могли да говорим за книгата и да изпишем повече страници отколкото е тя самата.
скоро на една нощна смяна си пуснах музиката от "Завръщането на краля"...малко остана да се разцивря. хммм, на какво прилича това :roll:
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment