кой успя да гледа "Завръщането на Краля" вече?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Властелинът
Collapse
X
-
Ами аз още не съм гледал третата част но предполагам че ще е много здрава.Е не че незнам как ще свърши всичко просто, защото съм чел книгата Но и аз след като гледах първите две части и след като прочетох книгата ми идваше :duel: после да се :drink: и на краяКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Аз гледах преди 2 години първия диск от първата част, миналата година малко от втория, а третия - знам само, че го има.
Имам първите две серии на дискове, но не знам кога ще ми остане време да ги гледам.
Щом казвате, че е добър, ще го гледам, но трябва да изгледам първо предните серии.scharfschutze ®
Незнам не мога да коментирам сега.Като го гледам ,тогава че изразя мнение.Лошото е че очаквам много от този филм и може да се разочаровам.Аз обикновено харесвам повече книгите пред филмираните книги,но с няколко изключения.Дано и този е такъв.Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Comment
-
Има го във free.techno-link.com, a сигурно и по другите фрее-та се е появил.
Заложил съм го да го тегля, но първо трябва да изтегля "Боговете сигурно са полудели". Голяма комедия, въпреки, че е стар филма.scharfschutze ®