Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

....като това "чешко маце" от "Американски пай"..
    Ах ти лошо маце, как можа да го напривиш със Шърминатора ? :cry:
    Attached Files
    SEMPER AGRESSUS

Comment

След броени минути ще я видите в BTV "Американски пай 1" !
      SEMPER AGRESSUS

Comment

Съзнавам, че абсолютно изпадам от стила на тази тема с това описание:

Главата й се издигаше гордо на шия, бяла като кула от слонова кост, очите й бях прозрачни като езерата на Есевон, носът й приличаше на ливанска кула, къдрите й - на пурпурна мантия. Да, косите й ми напомнха стадо кози, а зъбите й - стадо току-що изкъпали се овце, пристъпващи две по две, така че никоя не изпреварва другата. И "колко си хубава, моя любима, колко си хубава" ми се дощя да замълвя, "косата ти е като стадо овце, които слизат от Галаад, устните ти са като пурпурна лента, бузата ти - като нар, а шията ти - като кулата на Давид, на която са окачени хиляда щита". И се питах със страх и унес коя беше тази, дето засияваше пред мен като зора, прекрасна като луната, ослепителна като слънцето, страшна като стегната за бой войска.

Който знае откъде е - получава безкрайното ми уважение (търсенето в Гугъл не се брои ).

Comment

Хана написа
          Съзнавам, че абсолютно изпадам от стила на тази тема с това описание:

Главата й се издигаше гордо на шия, бяла като кула от слонова кост, очите й бях прозрачни като езерата на Есевон, носът й приличаше на ливанска кула, къдрите й - на пурпурна мантия. Да, косите й ми напомнха стадо кози, а зъбите й - стадо току-що изкъпали се овце, пристъпващи две по две, така че никоя не изпреварва другата. И "колко си хубава, моя любима, колко си хубава" ми се дощя да замълвя, "косата ти е като стадо овце, които слизат от Галаад, устните ти са като пурпурна лента, бузата ти - като нар, а шията ти - като кулата на Давид, на която са окачени хиляда щита". И се питах със страх и унес коя беше тази, дето засияваше пред мен като зора, прекрасна като луната, ослепителна като слънцето, страшна като стегната за бой войска.

Който знае откъде е - получава безкрайното ми уважение (търсенето в Гугъл не се брои ).
          Черна съм, но съм красива...

Събрани под номер 26 в книжлето, ако не се лъжа ?
          "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
          Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

"Песен на песните" може би ?
            SEMPER AGRESSUS

Comment

HELLCAT написа
              "Песен на песните" може би ?
              И аз така реших, но не е верния отговор...
              Отчаяна съм от липсата на знания у мен...Подобно безчестие заслужава сепуко. Някой да има да ми даде на заем едно танто ?
              "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."

Comment

Мадам, избийте от главата си тая скверна мисъл !!!
                Как може изобщо да Ви хрумне това ? Разочаровате ме !!!
                "Животът ни не се определя от един провал или успех".
                SEMPER AGRESSUS

Comment

Хана написа
                  лавата й се издигаше гордо на чиния, яла като кукла от слонова ос, очите й бяха про като езерата на Есенин, носът й приличаше на иванска дюла, мъдрите й - на пурпурна а тия... Да, осите й ми напомнха ад от кози, а гъбите й - стадо току-що изкъпали се овце, пристъпващи две по две, така че никоя не преварва друг. И "колко си ху`ава, моя губима, колко си ху`ава" ми се щя да замуча, "косата ти е като стад уфсе, които слизат от Гала, нито са като пурпурна мента, блузата ти - като нар, а шията ти - като дулото на Давид, на което са окачени `иля`а shitа". И се ритах със страх и уния коя е тая, дето свети пред мен като роза, прекрасна като маймуната, ослепителна като грънците, прашна като стегната в застой войска.
                  ? :1087:

Comment

Жокер

Имаше цитати от "Песен на песните", но те са дадени в кавички.

Ето продължението:
                    ... на лицето й грейна радостна усмивка, тя измуча тихо като разнежена коза, развърза ширита, който придържаше дрехата на гърдите й, смъкна я като туника и застана пред мен така, както трябва да се е появила Ева пред Адама в градината на Едема. "Pulchra sunt ubera quae paululum supereminent et tument modice", прошепнах аз, повтаряйки думите, които бях чул, защото гърдите й ми заприличаха на сърни, на газели близначки, излезли на паша сред лилии, пъпът й заприлича на кръгла чаша, винаги пълна с омайно вино, а коремът й – на купчина жито сред венец от полски цветя.

Гарантирам, че почти всички тук сте чели това

Comment

Орех фон Манщайн sets mode +...18

Comment

Това е от "Името на розата" .

Comment

gollum написа
                          Това е от "Името на розата" .
                          Да
                          Моите почитания, уважение и симпатия

Comment

О, благодаря :nworthy:, книгата, а и целият епизод се запомнят . (А и да си призная, обичам да "вкусвам" отново и отново от книгите, които са ми харесали, а това помага).

Comment

А кое от момичетата на снимките стана Мис България ?

Comment

mellisa написа
                                А кое от момичетата на снимките стана Мис България ?
                                .
                                Най-грозната
                                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                                X