Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

А тази шведска мома танцува само едно лято..

Comment

Ето това е жена. Уау:Л)

Comment

Ей ама отбор юнаци сме се събрали не е истина просто. Око да види, ръка да пипне. Само така. :tup:

Comment

Мъжът струва толкова, колкото жената, която обича:

Comment

Няколко колеги от чуждестранните армии..

Comment

А на полковника името й на ингилизки как е?
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

За всички почитатели на Моника Белучи.
                Не зная дали тук е мястото, но определено съм впечатлен от "Малена" - както винаги италианското кино е на ниво !

Comment

От скоро по ТВ върви филм с нейно участие, който все още не съм гледал - "Удоволствието и малките му неудобства" ( ако не се лъжа )

Comment

"Малена" е хубав филм-питайте Импереца!
                    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

От Моника Белучи с Любов !

Както разбирам Моника Белучи има много фенове тук. Що не вземем да създадем фен - клуб на Моника Белучи ?
                      Last edited by D.520; 25-03-2005, 19:29. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Каква Моника, каква Белучи?! Ей, симпатяги, тук на форума си имаме няколко красиви, романтични и ерудирани дами, а вие се занимавате с някакви си там захаросани красавици..

За вас не знам, но ... Мелиса вече открадна сърцето ми :love01:

Comment

Я виж ти, Я виж тии ....

Стана тя каквато стана, хората вече почнаха и
                          да си признават :p
                          "Нима, Създателю,
                          съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                          мигар аз самият съм те молил
                          от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Николай написа

За вас не знам, но ... Мелиса вече открадна сърцето ми :love01:
                            Ми мисля, че Първи СС танков корпус има нужда от млад талантлив историк-радист, който ще изпълнява предано задълженията си към администратора, форума и отечеството така че утре ще получиш билетче към Харков.

Манщайн.

Дет` се вика както ти го е откраднала така ще ти го върне.

D.520 написа
                            Що не вземем да създадем фен - клуб на Моника Белучи ?
                            Сигурно вече има... Пък и не ми се дава ЧЛЕНски внос.
                            Last edited by Док Холидей; 24-03-2005, 23:32. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Erich Von Manstein написа
                              Ми мисля, че Първи СС танков корпус има нужда от млад талантлив историк-радист, който ще изпълнява предано задълженията си към администратора, форума и отечеството така че утре ще получиш билетче към Харков.

Манщайн.
                              Jawohl, Herr Generaloberst, aber das ist nicht moglich. Аз съм ein Feldfebel и в момента с панцердивизиона ми настъпваме към Кайро, а оберлейтенанта ми е един... Ще ме сметне за ein Simulant, ако разбере, че лично Вие сте се интересували от мен, щото ще си помисли, че искате да ме пратите на ein guten Platz в тила и eine traurige Mutter за мен тогава.. Пък и да ви призная, нито съм бил някога историк, нито съм вече млад, нито пък ще излезе радист от мене, защото съм малко глух, така, че май си е по-добре да си остана тук. Пък и die Englander са по-лесни противници от die Rusen. Само за момент, Herr Generaloberst: Ей, Мюлер, ако още веднъж ми отдадеш чест така небрежно, ще има да миеш die Toiletten ein ganzen Monat, du bayerishe Schwein! :grrr: Abtretten!!
                              Извинете отново, та за какво Ви говорех, Herr Generaloberst. A, за жените, fur die Damen, ja,ja.. Всъщност нямам нищо против Freulein ...Монучи ли й беше името? Aber, wissen Sie- тя много прилича на моята бивша Liebe. Ja, ja наистина, ganz ehrlich. Направо й е одрала кожата, както викат нашите съюзници die Bulgaren. Та заради това не я харесвам, Herr Feldmarshall, не заради друго..Е, аз трябва да тръгвам, че ме викат при батальонния,оная пруска пройдоха. Опс, това не съм го казал. Разрешете, Herr Generaloberst!

Comment

на чист немски с акцент на иврит ви казвам:
                                "Could you share ta cherie avec un vieux geezer? Don`t hesitate. Click "yes""

Comment

Working...
                                X