Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хахаха стига бе нечовеци сте :lol:
    На ZWQRA може да му дадем титлата:

ЗВЯРА - Страшилището за dial-up-ите :tup:

В какво превърнахте сайта? Още повече не ви притеснява вероятноста кубинка да разбие вратата на Империала и въоражен до зъби "Спецназ" да нахлуе и изкрещи "Freeze buster !!!.. You have the rights to remain silent..." :lol:
    Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

бе ако е Спецназ едва ли точно freez bastard! ще реве....

Comment

Американскии спецназ бе ! Не се сетих как се казваха там тяхните SWAT ли бяха... за това написах "спецназ" в кавички ДЕМЕК в преносен смисъл (ууу бе ). СПЕЦНАЗ обичам я тази думичка. :tup:
        Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Аз харесвам яки минетчиики :twisted:
          Състраданието е слабост...

Comment

Originally posted by "Michael Wittmann"

Американскии спецназ бе ! Не се сетих как се казваха там тяхните SWAT ли бяха... за това написах "спецназ" в кавички ДЕМЕК в преносен смисъл (ууу бе ). СПЕЦНАЗ обичам я тази думичка. :tup:
            SEAL = sea air and land - американски СПЕЦНАЗ :lol:

По-добре е да се пробваш на сумистка. :lol:
            Имаше един виц по този повод, ама... хе-хееееее
            scharfschutze ®

Comment

Аз харесвам моята Секретарка
              Като нея втора няма никде по света
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Thanks Chief.Внимавай, че ще се засрамя.
                Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Без нея съм за никъде
                  То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

от името на ISTORIK, Zhang Zyi

* * *
                    няма друг форум, където на потребителите така да се угажда от управлението
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Милион и една благодарности!

Тя (която е на снимката) се казва Zhang Zi Yi.

Докато бях на специализация в Лил (Франция) - март - юли 2003, там, срещнах жената на мечтите си!!!
                      Китайка е, с черна като катран коса (или по - черна), безумно красива, интелигентна и сексапилна... Прилича на тази от снимката...
                      ИЗГЛЕЖДА нежна и крехка като китайска ваза от 9 век, но е помощник треньор по нинджуцу в една зала (!), a aз се занимавам с джу джуцу...
                      учи средновековна история и археология (като мене!!!), пише дипломна работа на тема "Археологическите разкопки на Великата Китайска Стена - хронология и резултати". Аз пък - "Развитието на кулата и на порталния комплекс като елементи от укрепителната система на средновековните градове, крепости, замъци и манастири, 12 - началото на 15 век"...
                      Ще ви издам една тайна - на Китайската стена също има кули!
                      Абе, това момиче е ОТВЪД моя идеал за жена, за Жена и за ЖЕНА...
                      Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

е, ако не за друго, поне мога да те поздраюя за избора на спецялност...
                        археолозите ставаме двама тука, макар аз да съм класик, а не средновековник..

Comment

Ама моето момиче си е най - хубавото... нали!

А ти какво специализираш, по - точно?
                          Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

да не влизаме в спорове за момичетата - мойте мене най-си ме кефят...

нали ти казах - спецuaлизирах класическа археология - гърция и рим, по-конкретно - скулптyра. дипломната ми работа беше за повишавaнето на анатомичната точност в скулптyрното изобраjение при влиянието на египетската скулптyра върху гръцката .

Comment

Аз също съм карал Археология, но само съкратен спец курс!
                              Участвал съм в няколко археологически разкопки!

Comment

предизвикателни.
                                И с настроение.
                                Roma.Lacuta.Causa.Finita

"Пастирът трябва да се грижи за стадото си...
                                ...и понякога да гони вълците"

Comment

Working...
                                X