бих казал, че бронебоен femme fatale (или както там се пише) винаги се гледа с добри очи, поне от мен, де иначе, определено трябва да има характер, да е интригуваща и да знае как да си разнообразява lifestyl-a, т.е. за мен "нормалността" на една жена е по-скоро минус хехе тази тема ми звучи малко като Адам търси Ева :twisted:[/list]
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви Жени харесвате
Collapse
X
-
Забелязъл съм, че всички мъже казват, че много ги привличат жени интересуващи се от спорт, история, оръжия, литература или каквито-там-"момчешко мъжки" занимания си измислят, но в действителност като попаднат пред такава мадама казват: "Ъъъ т'ва момиче ли е изобщо..." или "Що за "тъпо" гадже е тая" или нещо от този род..."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
Lucy Liu
Zhang Zi Yi
Ма не мога да сложа снимките тука, не се получи...
Да ви ги пратя по маил? и някой да ги прибави???
Докато бях на специализация във Франция (март - юли 2003), си хванах за гадже... китайка.
Тя се занимава с археология (пише дипломна работа за историята и резултатите на разкопките на Великата китайска стена), аз се занимавам с военната архитектура във II БГ Царство...
Тя е помощник тренйор по нин джуцу (аз - по джу джуцу)
Играем шахмат...
Падаме си по японските неща... Дори една китайска дума не научих от нея...
Щото сме маниаци на тема ЯПОНИЯ.Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Comment
-
ХХХ - Звезди е да си има и там някви граници да не някоя Некрофилка или Shit'филка да не прекалявя с животните и да наблягя на здравния контрол , Преди всичко да се грижи за децата си така че да са физически добре , да не разбира много-го от танкове , И да не отстъпва на Великите готвачи ( шивачи , катерачи , шофьори , певици , да има поне една академична титла , да не налита на бои само при самообрана на близките и , само ако се налага да пазарува от магазини на дребно . .. ..... )тялото и да позволявя пластични(козметични) промени.
И ДА СА НАЯКОЛКО ДА СИ ПОМАГАТ ПО М/У СИ.
Comment
-
Трима приятели на средна възраст коментират същият въпрос:
Първият : Аз харесвам 18-19 годишни. те са срамежливи , неопитни.
Вторият: Предпочитам 30-40 годишнш Всичко знаят, нищо не искат.
Третият : Харесвам над 55 годишни!
1 и 2 ????????????????????????????
Трети: Те си мислят, че им е за последен път в живота. Ако знаете какво правят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nachtigal - И аз съм като третия.
Comment
-
Какви жени харесвате?
Здравей Valkyrie!След тази тема тук ,можем да си направим и една "Какви мъже харесвате?"
Жалко само че там ще пишем само ние двете и още един двама човека: ))
П.П.Gaden gogi жената от Девет ярда се казва Наташа Хейнстридж(не гарантирам за правописа).А като заговрихме за този филм Матю Пери и Брус Уилис си ги бива....Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Comment
-
Питате какви жени харесвам ами само ще кажа: "куцо, кьораво, сакато има дупка ли е злато" :lol: майтап ве ами харевам хубавите жени гледам да имат и що годе свестен характер макар че както казват хората характер не се ебе с извинение за израза.По принцип не ме интерисуват какви коси имат какви очи и тем подобни, както казах важно да ми хареса.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Shelenberg, не искам да те засягам, но тук не сме само мъжка компания. Има и дами. Трябва да внимаваме какво пишем. Нямам нищо против мръсничките подмятания, но все пак трябва да спазваме благоприличие. Форумът се чете от доста хора и не е нужно се излагаме излишно.
Иначе горното добре си го казал. Хе-хе-хе.
Красотата на жената не е само в О. С малко жени можеш да проведеш например добро събеседване на различни теми.
Жената е важно да е хубава и отвътре. Да има душа и да ти влиза в положение. За какво ти е хубава лъскава ябълка, отвътре червива и сплута, която се интересува само от прарите?
Може да отворим една тема за мръсотии и мръсни вицове. Интересно какво мислят другите членове на форума?scharfschutze ®
Значи искам да се извиня на всички жени във форума, ако съм ги засегнал и обещавам че няма да пиша повече такива работи.Абе изобщо се извинявам за езика, с който писах.Пък и ако приятелката ми види какви работи пиша...Иначе аз съм навит да отворим такава тема за мръсни нещица обаче дали и другите ще искат.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Originally posted by "Gaden Gogi"
Не че разбирам (и се интересувам) от мъже ама Пери....брррр, по-непривлекателно само Леонард Декаприо изглежда, захаросани,биберонести инфантили, блуа че гнъс. А Брус Уйлис е върха във всичките си филми, и в този и в "Хоук", абе кефи ме човекът
На Shelenberg искам да кажа да не се притеснява.Аз не съм се включила за да имате ограничения в разговворите и предполагам че и другите момичета(жени )мислят като мен.Повечето носим на майтап така че карайте спокойноЕдно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Comment
Comment