Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

бих казал, че бронебоен femme fatale (или както там се пише) винаги се гледа с добри очи, поне от мен, де иначе, определено трябва да има характер, да е интригуваща и да знае как да си разнообразява lifestyl-a, т.е. за мен "нормалността" на една жена е по-скоро минус хехе тази тема ми звучи малко като Адам търси Ева :twisted:[/list]
    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Абе Хубави харесвам и колкото по толкова по
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
      きさまはしんでくださいませんか
      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Забелязъл съм, че всички мъже казват, че много ги привличат жени интересуващи се от спорт, история, оръжия, литература или каквито-там-"момчешко мъжки" занимания си измислят, но в действителност като попаднат пред такава мадама казват: "Ъъъ т'ва момиче ли е изобщо..." или "Що за "тъпо" гадже е тая" или нещо от този род...
        "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
        нека четат пред вратите
        нашата памет остъклена
        с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Затова аз си търся просто красива, не-тъпа и весела
          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
          [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
          きさまはしんでくださいませんか
          [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Lucy Liu

Zhang Zi Yi

Ма не мога да сложа снимките тука, не се получи...

Да ви ги пратя по маил? и някой да ги прибави???

Докато бях на специализация във Франция (март - юли 2003), си хванах за гадже... китайка.

Тя се занимава с археология (пише дипломна работа за историята и резултатите на разкопките на Великата китайска стена), аз се занимавам с военната архитектура във II БГ Царство...

Тя е помощник тренйор по нин джуцу (аз - по джу джуцу)

Играем шахмат...

Падаме си по японските неща... Дори една китайска дума не научих от нея...

Щото сме маниаци на тема ЯПОНИЯ.
            Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

ХХХ - Звезди е да си има и там някви граници да не някоя Некрофилка или Shit'филка да не прекалявя с животните и да наблягя на здравния контрол , Преди всичко да се грижи за децата си така че да са физически добре , да не разбира много-го от танкове , И да не отстъпва на Великите готвачи ( шивачи , катерачи , шофьори , певици , да има поне една академична титла , да не налита на бои само при самообрана на близките и , само ако се налага да пазарува от магазини на дребно . .. ..... )тялото и да позволявя пластични(козметични) промени.
              И ДА СА НАЯКОЛКО ДА СИ ПОМАГАТ ПО М/У СИ.

Comment

Rammstein, това, което си написал ти, е жената - мечта.
                scharfschutze ®

Comment

Трима приятели на средна възраст коментират същият въпрос:
                  Първият : Аз харесвам 18-19 годишни. те са срамежливи , неопитни.
                  Вторият: Предпочитам 30-40 годишнш Всичко знаят, нищо не искат.
                  Третият : Харесвам над 55 годишни!
                  1 и 2 ????????????????????????????
                  Трети: Те си мислят, че им е за последен път в живота. Ако знаете какво правят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Nachtigal - И аз съм като третия.

Comment

Какви жени харесвате?

Здравей Valkyrie!След тази тема тук ,можем да си направим и една "Какви мъже харесвате?"
                    Жалко само че там ще пишем само ние двете и още един двама човека: ))

П.П.Gaden gogi жената от Девет ярда се казва Наташа Хейнстридж(не гарантирам за правописа).А като заговрихме за този филм Матю Пери и Брус Уилис си ги бива....
                    Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Не че разбирам (и се интересувам) от мъже ама Пери....брррр, по-непривлекателно само Леонард Декаприо изглежда, захаросани,биберонести инфантили, блуа че гнъс. А Брус Уйлис е върха във всичките си филми, и в този и в "Хоук", абе кефи ме човекът

Comment

Питате какви жени харесвам ами само ще кажа: "куцо, кьораво, сакато има дупка ли е злато" :lol: майтап ве ами харевам хубавите жени гледам да имат и що годе свестен характер макар че както казват хората характер не се ебе с извинение за израза.По принцип не ме интерисуват какви коси имат какви очи и тем подобни, както казах важно да ми хареса.
                        Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Shelenberg, не искам да те засягам, но тук не сме само мъжка компания. Има и дами. Трябва да внимаваме какво пишем. Нямам нищо против мръсничките подмятания, но все пак трябва да спазваме благоприличие. Форумът се чете от доста хора и не е нужно се излагаме излишно.
                          Иначе горното добре си го казал. Хе-хе-хе.
                          Красотата на жената не е само в О. С малко жени можеш да проведеш например добро събеседване на различни теми.
                          Жената е важно да е хубава и отвътре. Да има душа и да ти влиза в положение. За какво ти е хубава лъскава ябълка, отвътре червива и сплута, която се интересува само от прарите?

Може да отворим една тема за мръсотии и мръсни вицове. Интересно какво мислят другите членове на форума?
                          scharfschutze ®

Comment

Значи искам да се извиня на всички жени във форума, ако съм ги засегнал и обещавам че няма да пиша повече такива работи.Абе изобщо се извинявам за езика, с който писах.Пък и ако приятелката ми види какви работи пиша...Иначе аз съм навит да отворим такава тема за мръсни нещица обаче дали и другите ще искат.
                            Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Originally posted by "Gaden Gogi"

Не че разбирам (и се интересувам) от мъже ама Пери....брррр, по-непривлекателно само Леонард Декаприо изглежда, захаросани,биберонести инфантили, блуа че гнъс. А Брус Уйлис е върха във всичките си филми, и в този и в "Хоук", абе кефи ме човекът
                              За Лео лигльото съм съгласна ,ама Матю Пери си ми харесва,но това няма значение ,не вярвам че можем да спорим за това-просто не си струва труда.

На Shelenberg искам да кажа да не се притеснява.Аз не съм се включила за да имате ограничения в разговворите и предполагам че и другите момичета(жени )мислят като мен.Повечето носим на майтап така че карайте спокойно
                              Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

мразя "фатални жени" - дaже ме отвращават като по4нат да се правят на загадъ4ни и други подобни булшитове. Oсобено ако всъщност са гола вода интелектуално, какъвто е най-често случаят.

за това пък харесвам женската версия на Гарвана.

Comment

Working...
                                X