If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
две русначета си говорят.
- моят дядо през войната е бил кавалерист!
- от къде разбра?
- показва ми снимки и старата си сабя. а твоят?
- ми електротехник, предполагам.
- ???
- на тавана намерих старата му каска и на нея имаше две светкавички...
Бил съм в армията доста отдамна - в края на 80-те, но като знам какви смешници и безмозъчни същества ни командваха, и то в тоталитарно време, когато се предполагаше, че на армията се оказва повече внимание, хич не се учудвам на безхаберието и липсата на мозъчни клетки при сегашните ни военни - олигофрени, които не могат да вършат нищо друго.
"If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Не могат да вършат НИЩО друго... пич ти каза едно голямо НИЩО! Може би искаше да кажеш, че не могат да вършат НИЩО! А както го каза излезна, че са много добри във военното дело...
Чапаев стои със страшен махмурлук. По стената пълзи хлебарка. Чапаев вдига пистолета и стреля в нея:
- Стига си тропала така с крака, гадино!
Пътуват в едно купе във влака майка, дъщеря, офицер и войник. Влакът влязъл в тунел и в купето проехтява плесница.
Офицерът си мисли:
"Брей, заради този войник къв шамар изядох."
Дъщерята си мисли:
"Абе тя майка ми уж един любовник не може да си намери пък какви работи прави."
Майката си мисли:
"Абе тя тая мойта не се давала толкова лесно."
Пък войника гледа офицера и си вика:
"Чакай да влезем в следващият тунел, пък аз ще ти покажа!"
Китайците замислят да си отмъстят лошо на американците за бомбардировката на посолството им - щели всички да се качат на по една табуретка и по сигнал "три-четири" от националното радио да скочат на пода. Ударната вълна от 60 милиона тона маса ще отнесе половин Америка...
Белите обсаждат червените в едно село. По едно време от селото излиза каруца, карана от възрастна селянка. Белите претърсват каруцата, гледат че бабата е безобидна и я пускат.
Каруцата продължава нататък и отива до съседното село, където има друга част на червените. Командирът им поглежда бабата и казва:
- Я! Ама това бил Петка! Как си се маскирал само...
- Е, нищо особено... Вие по-добре вземете да разпрегнете Чапаев, че каталяса.
Ако архитектите проектираха сградите така, както програмистите пишат програмите си, то първият срещнат кълвач щеше да разруши цивилизацита.
Бележка на митницата:
"Рушвети до $200 ще се считат за устна благодарност ".
През 1988г. в Лондон се провежда конкурс за цигулари.
Първа награда - спечелелият да свири един час на цигулка "Страдивариус", на която е свирил Паганини.
Двамата български участници печелят второ и последно място.
На летище "Хийтроу" в очакване на самолета, класираният на второ място казва:
- Изпуснах шанса на живота си.
- Айде стига бе. Много важно, да свириш два часа на некаква цигулка на която бил свирил Паганини - отговорил последния.
- Виж сега, малко ми е трудно да ти го обясня на тебе, но това е все едно да ти дадат да гръмнеш два пъти с маузера на Дзерджински.
м'че, ти не го ли знаиш, уа???
М'че, то т'ва от удавна го има и е супир :lol: :lol: :lol:
Леле, а видяхте ли колко регистрирани потребители има???
Над 6000!!! :o
Да де, то простотията верно по хората ходи...
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment