Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВАЖНО!!!!!!!!!!!!!!:зов за помощ!!!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ВАЖНО!!!!!!!!!!!!!!:зов за помощ!!!

Автор: nsirakov
    Дата: 14-06-05 20:49

Съжалявам ако преча на някого... но в такива моменти човек се хваща и за сламка...

От 2 дена майка ми е в много тежко състояние... сега е в центъра по хематология в софия...

Необходима е плазма от група AB (Rh+)... продукт, който се получава от кръв...

Умолявам всички мои познати и приятели от Пловдив, ако има хора от кръвна група АВ(Rh+) и желаят да ми помогнат.... в Кръвопреливен център към Окръжна болница или в Кръвна банка към хирургичен блок Пловдив са разкрити центрове за кръводарители...

Благодаря ви за разбирането... не искам да преча, не настоявам... дори и да няма желаещи ви благодаря ...

Автор: algaivel
    Дата: 15-06-05 14:00

д-р Иванка Петрова Сиракова
    ЕГН 5601202835
    НЦХТ (национален център по хематология и трансфузиология)- София
    отделение Хематологично

Моля, имащите възможност да помогнат да носят тези данни със себе си да казват, че кръвта е за нея.
    САМО АБ+, други кръвни групи на стават.
    Ники е в Плевен в момента и няма достъп до форума.
    GSM Ники Сираков 0888654976
    Поздрави от него на всички

за повече инфо:

Dopulneno ot piko1

Ако някой има тази кръвна група нека да помогне.за съжаление моята кръвна група е "В" резус фактор положителен.Доколкото съм запознат АВ е рядка кръвна група.
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

значи и аз съм рядак защото съм също с аб обаче без резос фактор

Comment

Днес ще питам майка ми за тези мои данни и ще ви кажа дали съм годен за кръводарител.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Бих искал да помогна на неговата майка с кръвта си, но моята група е нулева - отрицателна. Но съм сигурен, че ще се намерят достатъчно хора кръводарители с АВ група, живеещи в Пловдив.
          (\_/)
          (°_°)
          (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Warlord написа
            Бих искал да помогна на неговата майка с кръвта си, но моята група е нулева - отрицателна. Но съм сигурен, че ще се намерят достатъчно хора кръводарители с АВ група, живеещи в Пловдив.
            Доколкото знам 0- е дарител за всички останали групи.
            "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
            Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

И аз съм чувал, че е така, но тук изрично беше казано, че могат да помогнат само хора с АВ група - положителна.
              (\_/)
              (°_°)
              (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Уф...малко късно, но все пак. Аз съм 0 /+/. Ако е по жизнени показания това не е проблем.
                Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                Неизвестен руски адмирал

Comment

Сега разбрах че съм 0+ ако мога да съм от помощ кажете ми!

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

Comment

az sum A +
                    bulgaria on three seas

Comment

Доколкото разбрах 0+ може да се приема от всички други групи,но тъй като става въпрос за плазма не съм сигурен,пишете за да знам утре какво да правя!

Comment

.
                        Last edited by ; 21-03-2006, 08:36.

Comment

Working...
                        X