Автор: nsirakov
Дата: 14-06-05 20:49
Съжалявам ако преча на някого... но в такива моменти човек се хваща и за сламка...
От 2 дена майка ми е в много тежко състояние... сега е в центъра по хематология в софия...
Необходима е плазма от група AB (Rh+)... продукт, който се получава от кръв...
Умолявам всички мои познати и приятели от Пловдив, ако има хора от кръвна група АВ(Rh+) и желаят да ми помогнат.... в Кръвопреливен център към Окръжна болница или в Кръвна банка към хирургичен блок Пловдив са разкрити центрове за кръводарители...
Благодаря ви за разбирането... не искам да преча, не настоявам... дори и да няма желаещи ви благодаря ...
Автор: algaivel
Дата: 15-06-05 14:00
д-р Иванка Петрова Сиракова
ЕГН 5601202835
НЦХТ (национален център по хематология и трансфузиология)- София
отделение Хематологично
Моля, имащите възможност да помогнат да носят тези данни със себе си да казват, че кръвта е за нея.
САМО АБ+, други кръвни групи на стават.
Ники е в Плевен в момента и няма достъп до форума.
GSM Ники Сираков 0888654976
Поздрави от него на всички
за повече инфо:
Dopulneno ot piko1
Дата: 14-06-05 20:49
Съжалявам ако преча на някого... но в такива моменти човек се хваща и за сламка...
От 2 дена майка ми е в много тежко състояние... сега е в центъра по хематология в софия...
Необходима е плазма от група AB (Rh+)... продукт, който се получава от кръв...
Умолявам всички мои познати и приятели от Пловдив, ако има хора от кръвна група АВ(Rh+) и желаят да ми помогнат.... в Кръвопреливен център към Окръжна болница или в Кръвна банка към хирургичен блок Пловдив са разкрити центрове за кръводарители...
Благодаря ви за разбирането... не искам да преча, не настоявам... дори и да няма желаещи ви благодаря ...
Автор: algaivel
Дата: 15-06-05 14:00
д-р Иванка Петрова Сиракова
ЕГН 5601202835
НЦХТ (национален център по хематология и трансфузиология)- София
отделение Хематологично
Моля, имащите възможност да помогнат да носят тези данни със себе си да казват, че кръвта е за нея.
САМО АБ+, други кръвни групи на стават.
Ники е в Плевен в момента и няма достъп до форума.
GSM Ники Сираков 0888654976
Поздрави от него на всички
за повече инфо:
Dopulneno ot piko1
Comment