В разрез на моите убеждения за бъдещото на форума пускам политическа тема-надявам се да ми бъде простено за това.
Та според първи данни БСП има 31% следвана от НДСВ с 21%.
Какво ми направи впечатление?
"Атака" на Волен Сидеров влиза в парламента с 8%, колкото имат и сините от ОДС.
Шантав Парламент ще се извъди 40-ият. Това страшно много ми напомня лятото на 1931-ва, когато Сговорът пада от власт.
Един то лидерите на Сговора-банкера Атанас Буров в своите спомени предупреждава бъдните политици-"Лятно време не правете избори в България"-но кой да послуша поуките на Историята!
Понеже БСП нямат мнозинство, ще се прави коалиция.Коя ще бъде ухажваната партия?Дали няма да се окаже прав Историка, че НДСВ работи за червените? Времето ще покаже. :sm186:
Вашите мнения Дами и Господа?Вие какво мислите по въпроса? :sm100:
А и без политически караници защото ще трия!
Та според първи данни БСП има 31% следвана от НДСВ с 21%.
Какво ми направи впечатление?
"Атака" на Волен Сидеров влиза в парламента с 8%, колкото имат и сините от ОДС.
Шантав Парламент ще се извъди 40-ият. Това страшно много ми напомня лятото на 1931-ва, когато Сговорът пада от власт.
Един то лидерите на Сговора-банкера Атанас Буров в своите спомени предупреждава бъдните политици-"Лятно време не правете избори в България"-но кой да послуша поуките на Историята!
Понеже БСП нямат мнозинство, ще се прави коалиция.Коя ще бъде ухажваната партия?Дали няма да се окаже прав Историка, че НДСВ работи за червените? Времето ще покаже. :sm186:
Вашите мнения Дами и Господа?Вие какво мислите по въпроса? :sm100:
А и без политически караници защото ще трия!
Comment