@Зок - не ми е ясно каква въобще е тезата ти. Единственото, което донякъде напомня обоснована критика е за разминаването в насочеността на тази кокретна тема и тематиката на форума като цяло. Но тук бих искал да ти напомня, че форумът съвсем не е само и единствено военно-исторически, а обхваща и голям спектър други теми. При това подразделът, в който сме, допълнително позволява още по-голяма свобода в темите за обсъждане.. Затова критиката ти към другите протребители и отричането на тяхната свобода да пишат в "Общи приказки" за каквото ги интересува на момента не са приемливи и съответно изказванията ти в тази тема вървят по границата на заяждането. За това сега те моля да преосмислиш позицията си, в противен случай ще последва официално предупреждение и евентуално модераторска намеса (това тук е лично изказване, затова не е и в съответния цвят). При въпроси или възражения можеш да се обърнеш лично към мен чрез ЛС.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Carpe Aestem
Collapse
X
-
няма проблем Gray.
Няколко мои мнения вече бяха изтрити без в тях да има открити обиди и нарушаване на правилника.
И тези тук също явно могат да бъдат изтрити.
Няма нужда от ЛС нито от мен към към теб нито обратното. Би било загуба на време.Къмон иу мадърфакърс ал кил иу ол
Макс Лес Реновски
Comment
-
Avatarx написаИ Германия нападнала Съветския Съюз... каква дата, какъв празник, какво лято. Ама 1941-ва мнооого горещо лято беше....Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment