Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще направите за да промените България

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Нека да изкажа своете мнение : Аз няма да гласувам защото немога още(17 г),но бих гласувал за Волен Сидеров. Съветвам ви и вие да направите същото , ако искате България да не изчезне след толкова дълга история.Волен Сидеров вярва в българският дух и няма да ни продаде за 5 стотинки.СМятам , че е един доста отговорен човек , както и доста земен. Примерно ако искам да го питам нещо му пиша е-мейл и тои ми отговаря.

ДА ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!
    АТАКА БЪЛГАРИ!

Comment

Волен Сидеров е нещо като неосъществил се фюрер на местно ниво. С какво според теб е по-различен от останалите политици? Гледал съм предаването му и то е толкова еднопластово и манипулиращо, че поразително напомня на едно друго предаване на Явор Дачков, не знам дали си го спомняте.
      "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

rambler написа
        Волен Сидеров е нещо като неосъществил се фюрер на местно ниво. С какво според теб е по-различен от останалите политици? Гледал съм предаването му и то е толкова еднопластово и манипулиращо, че поразително напомня на едно друго предаване на Явор Дачков, не знам дали си го спомняте.
        Въпрос на вкус.
        Всъщност искам само да ви спомена че темата беше създадена от прятелката ми (Влязла с Ник алберт айнщайн за да види дали ще я позная...). И не мисля че тя е искала да се разпространяват някакви партийни прстрастия там и т.н.
        И изобщо , макар че и аз подкрепям Волен Сидеров, не мисля че тук му е мястото да го афишираме))))))))))

Comment

По темата-бих посадил дръвче.
          Ако мога и повече от едно.
          Попадайки на това се заинтригувах - а защо "бих"? Какво те спира да посадиш едно (или колкото искаш) дръвчета?

Comment

То тук не е място да се "афишира" който и да било
            XV mile the sea brode is
            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

gollum написа
              Попадайки на това се заинтригувах - а защо "бих"? Какво те спира да посадиш едно (или колкото искаш) дръвчета?
              Чисто тривиална причина-липса на време.
              Място иначе-дал Господ.

Ще го направя..само че ще е лоза,не дръвче.

Comment

rambler написа
                Струва ми се все пак, че не могат да се сравнят.Нивото е различно, макар, че Явор Дачков понякога малко прекаляваше.

Comment

KG125 написа
                  Струва ми се все пак, че не могат да се сравнят.Нивото е различно, макар, че Явор Дачков понякога малко прекаляваше.
                  Явор Дачков продължава да води предаване, само че по Инфо радио целия му проблем е че когато са на власт тия които поддържа им се подмазва и се старае да прикрива свинщините им , а като са в опозиция показва доста нелицеприятни истини.... Ако искаш да видиш журналист който прекалява има едно много нелицеприятно реопртерче в Нова телевизия - по новините има негови репортажи. токова агресивно нахално същество като него е рядкост в сериозните медии
                  may the Force be with you

Comment

Аз всъщност не съм го чувал от 2000 насам.
                    За нова ТВ не се сещам за кого говориш.

Baga-Tur написа
                    .....бих гласувал за Волен Сидеров.
                    Той май повече критикува наред, но какво би направил, ако спечели?
                    Last edited by ; 27-05-2005, 00:36. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Започнете с прочитане на тази тема:

Електорална география

Темата се помещава в настоящия форум - тук:

Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Той май повече критикува наред, но какво би направил, ако спечели?
                        Ами аз пускам на форума на "Атака" навивки да си сложат програмата и кандидатите, но без успех. Пуснах и анкета, но и то не действа. Почвам да имам усещането, че и той разчита да мине с едно "Вервайте ми".
                        Лесно се критикува, трудно се прави.

Comment

lzl написа
                          А пък какви бисери има в темата... :lol:
                          Абе аз съм предимно четящ, но е прав!
                          Толкова "странни" мнения тук не бях срещал!
                          Какво толкова по-голямо бихте могли да направите, освен да гласувате ? То си е логично :
                          - КОЙТО НЕ ГЛАСУВА, НЯМА ПРАВО ДА ПСУВА !!!
                          Съвсем друг е въпросът, че един ваш ПАС, ще доведе в кметството ви ФЕС !!!

П.С. Не забравяйте да помогнете на бабето да пресече улицата! Утре и вие ще сте така!
                          Last edited by mellisa; 29-05-2005, 12:38.

Comment

Не виждам какво мога да направя за БГ с което да повлияя макар и малко, пък камо ли да променя нещо корнно .(изкючвам действия от рода на убйство на президент, премиер и други такива соло мисии :twisted: )Сам човек нищо не може да направи .Единствено масите са способни да променят каквото и да е.
                            Но иначе имам някоя и друга идея как да се стегнат редиците сред управляващите и да няма вече положения от рода- продаден завод за без пари, изнесено и продадено жито, фирмаджиско упражление на хора от месната власт и още и още..
                            Значи не съм сигурен в кой точно закон трябва да се вмъкнат една две поправки(може би за Нац.Сигурност или наказателния)
                            Действия от рода на правителството на Жан Виденов да се приемат за национално предателство, а с враговете на народа знаем какво се прави- Гарнизонното стрелбище е на разположение.
                            Като се таркулнат две три глави ще ни се пооправи политиката а от там и самата българия
                            А кражбите на кабели се спират в миг с закон гласящ, че човек или група хора които умишлено прекъсват мрежата на НЕК се считат за саботажни действия срещу държавата наказанието доживотен затвор.
                            Имам и други свжи идеи за бързо справяне с така наречените "нерешими проблеми"

Comment

Политкомиссар написа
                              Значи не съм сигурен в кой точно закон трябва да се вмъкнат една две поправки(може би за Нац.Сигурност или наказателния)
                              Действия от рода на правителството на Жан Виденов да се приемат за национално предателство, а с враговете на народа знаем какво се прави- Гарнизонното стрелбище е на разположение.
                              Като се таркулнат две три глави ще ни се пооправи политиката а от там и самата българия
                              А кражбите на кабели се спират в миг с закон гласящ, че човек или група хора които умишлено прекъсват мрежата на НЕК се считат за саботажни действия срещу държавата наказанието доживотен затвор.
                              Имам и други свжи идеи за бързо справяне с така наречените "нерешими проблеми"
                              Хм.....интересно Политкомиссар, някои други от тези свежи идеи да имаш да споделиш ?
                              Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

albireo написа
                                Хм.....интересно Политкомиссар, някои други от тези свежи идеи да имаш да споделиш ?
                                Това да искаш.
                                За да може да работят наистина качествено и без необмислени действия нашите управляващи то трябва закон който да гласи,че при една издънка от правителството с нац.характер на каквито бяхме свидетели и ние през изминалите 15-тина години(Пирамиди,инфлация ..и др)Всички управници замесени и имащи отошене по проблема да бъдат арестувани, имуществото им отнето в полза на дяржавата и за възтановяване на щетите,а на самите личности да им се отнеме правото да влизат в БГ(като на Чорни)Ако може даже бих им отел и българското гражданство.

Comment

Working...
                                X