Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Футболни пристрастия

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

mellisa написа
    Аз, хъм, нямах намерение да издавам, че зад привидно антифутболните си настроения имам и леки футболни пристрастия, но като се надявам, че някои хора няма да ми искат скалпа за тази слабост, ще ви кажа, че се надявам последните ми думи един ден да бъдат - Светлина, повече светлина и Долу ЦСКА !:imperial:

И стискам много силно палци за победа на Канада довечера на финала на световното
    Браво браво Мелиса! :tup: Мдаа....футболът (всъщност онази му жалка разновидност наречена soccer) има смисъл да се гледа единствено, когато Левски дрънка Чорбата :sm202: (още от дете в такива моменти разбирах, че във Вселената се възцарява космос, а не хаос ) и когато играчите с 3 лъва на гърдите, се подвизават на терена ...НО как може да се обръща внимание на такива неща, когато мрак се е спуснал над спортния свят!
    Вчера на Twickenham онези жалки 'насекоми', омразните London Wasps :evil: , победиха с 39-14 и по този начин провалиха прощалния - последния сериозен мач на Мартин Джонсън :cry: :cry: :vsad:. Най-великият капитан, най-истинският лидер и абсолютно най-добрият Lock Forward, когото Англия е имала, заслужаваше да напусне Господната Игра с победа и още веднъж като шампион :vsad: :not: :cry: Тъжен край на кариерата на един играч, който в малкото си пръстче имаше повече мъжество и воля, отколкото всичките 11 национални ритнитопковци на Англия, воглаве с оня манекен, дето го наричат "капитан" :noway: .

... А що се отнася до хокея, чехите са ми страшно симпатични. Толкова, че викам срещу тях единствено, когато играят срещу най-истинската хокейна нация и мои любимци - Канада :mhehe: :mhehe:
    Last edited by albireo; 16-05-2005, 02:15.
    Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

я разкажете за хокея.Аз съм фен на Швеция от 1992 какво стана с тях?

Comment

Soul_Hunter написа
        я разкажете за хокея.Аз съм фен на Швеция от 1992 какво стана с тях?
        Scheise ! Чехите са ги отнесси с 3-0 !
        Късметлии на 1/4 финал (бият САЩ с дузпи), късметлии на 1/2 финал ( Бият Швеция след продължение) ..обаче на финала ..мазало.
        Жалко Канада
        Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

skycycle написа
          Предполагам, че говориш за една ацтекска игра, на която за съжаление не и помня името - там е имало 4 (или 2?!?) "врати" под формата на малки кръгове с дупка по средата високо на стените около терена. Ако някой се сеща повече, нега го сподели - аз не можах да се сетя от какъв материал бяха топките и точните правила на играта...
          За тази игра имам мислия че доста информация, ако не се лъжа, защото когато бях малък имах една енциклопедия за атцеките, маите и инките само трябва да я намеря. Обаче ще напиша нещо когато се прибера в Добрич.
          Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Само Байерн Мюнхен!Видях на предната страница на темата,че и тук има фенове на Hattrick аз имам отбор от два сезона и много ме кефи играта.
            Pro Deo fide et Paria

Comment

Само Арсенал ! Това е! Що ли толкова мразя Англичани и Французи ? Дали защото все ни ебават като им се отдаде възможност ? Незнам но Арсенал е невероятен... И бял и черен да си, дори и Англичанин да си , щом си с тениската на Арсенал си в моето сърце!

Comment

Оле, оле, оле !!!

No comment!

Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Спечелихме ли? СПЕЧЕЛИХМЕ ЛИ?

Урааааааааааааааааааааааааааааааа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                  Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Честито на всички Левскари! Само така! Браво! Утре ще има да се подигравам на един цесекар от моя клас Бихме ги!!! (буквално и в преносен смисъл)
                    „Аз, Драгомир, писах.
                    Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Бихме разбира се!

И както казва един небезизвестен футболен фен страхуващ се за скалпа си:

Урааааааааааааааааааааааааааааааа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мачът завърши 2:1 . Левски отбеляза 2 гола, а в края на мача съдията Антон Генов отбеляза почетното попадение за противника (съзалявам, че не мога да изпиша името, но четири букви от клавиатурата ми не работят ... и шифта ).
                      Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                      СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                      НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                      СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

:wall: И въпреки всичко си оставате....
                        Attached Files
                        "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Ще се възползвам от любимия ми сайт:

Comment

Аз пък не знам, как може да има хора които да са привърженици на отбор, който използва името на един от най-великите българи за комерсиални цели. Защото каквото и да си говорим ПФК Левски АД е търговско дружество и е създадено с цел печалба.
                            Затова ЦСКА винаги ще има морално предимство!
                            Утешавайте се с купата! Има и нещо хубаво в това, че спечелихте - така Мъри Стоилов ще остане треньор и догодина ще съсипе Левски окончателно! После 4-5 години няма и да сънувате купа, титла или какъвто и да е трофей
                            If you believe everything you read, better not read.
                            Japanese Proverb

Comment

Заключвам темата.
                              We don't see things as they are, we see them as we are
                              ---Anais Nin----

Comment

Working...
                              X