Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Футболни пристрастия

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

TVV написа
    А аз съм единствено и само от Славия и никой друг.

П.С. След този мой пост май ще трябва да затворим темата.
    Ти дори и от Славия не си. Ти си просто един хейтър. Но това е друга тема за друг форум.

Comment

От българските ми допадат ЦСКА и Шумен, защото са си градския отбор все пак От чужбина - Барселона, Рома, Гретна (Шотландия 3-та дивизия, от догодина - 2-ра), АЗ Алкмаар (Холандия) и т.н.

Comment

Само FC Neonix ! :rock:

The original and the most popular online football manager game. It's free to play - everybody deserves their own football team!

А от българските - Левски.
        Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
        СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
        НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
        СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Neonix написа
          Само FC Neonix ! :rock:

The original and the most popular online football manager game. It's free to play - everybody deserves their own football team!

А от българските - Левски.
          А ти кво - нечовек ли си? :nworthy:

Comment

RSC Essen

Аз сега играя в един аматиорски отбор-RSC Essen(Есен Рютеншейд) и съм за него. Само дето до края на сезона има около 2-3 мача, а ние до сега сме спечелили 0 :aaa: точки!!! RSC рулира! :sm226:
            Търпението е незабележима форма на гниенето!
            Радой Ралин

Comment

Левски
              We don't see things as they are, we see them as we are
              ---Anais Nin----

Comment

ЦСКА!

Comment

А какво е това футбол ?
                  SEMPER AGRESSUS

Comment

Това е първия път когато някой е ритнал топка вместо консервна кутия на улицата.

Comment

Erich Von Manstein написа
                      Това е първия път когато някой е ритнал топка вместо консервна кутия на улицата.
                      А в предколумбова Америка Консервени кутии имало ли е... Щото нали прародителя на футбола била някаква такава игра?
                      may the Force be with you

Comment

Предполагам, че говориш за една ацтекска игра, на която за съжаление не и помня името - там е имало 4 (или 2?!?) "врати" под формата на малки кръгове с дупка по средата високо на стените около терена. Ако някой се сеща повече, нега го сподели - аз не можах да се сетя от какъв материал бяха топките и точните правила на играта...

Comment

Доколкото аз си спомням футболът се °появява° още през Античността под формата на игра, наречена Harpastum, но която вероятно е била забравена във времето.
                          През Средновековието се появява спорт, който е истинският прародител на футбола, Seault или Soule, забранен по-късно поради трудността на игра. Но в края на Средновековието в Англия от него се заражда спорт, наречен Foethbal, от където директно ще произлезе съвременната дума и игра. Не мога да кажа повече, познанията ми по история на спорта са ограничени

А skycycle говори вероятно за онази игра, в която малката топка, която е трябвало да премине през провесени 3 халки на височина около 2 метра след рикушет в стената, обграждаща игрището, завършвала с принасяне в жертва на загубилия екип /2 ма играчи/
                          "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                          Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

mellisa написа
                            .................. говори вероятно за онази игра, в която малката топка, която е трябвало да премине през провесени 3 халки на височина около 2 метра след рикушет в стената, обграждаща игрището, завършвала с принасяне в жертва на загубилия екип /2 ма играчи/
                            Точно нея имах предвид... някъде я бяха цитирали като прародител на футбола
                            may the Force be with you

Comment

Аз, хъм, нямах намерение да издавам, че зад привидно антифутболните си настроения имам и леки футболни пристрастия, но като се надявам, че някои хора няма да ми искат скалпа за тази слабост, ще ви кажа, че се надявам последните ми думи един ден да бъдат - Светлина, повече светлина и Долу ЦСКА !:imperial:

И стискам много силно палци за победа на Канада довечера на финала на световното
                              "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                              Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

re:

Фенка на чешкия хокей си имаме тук, а ? И аз за тях ще викам, главно защото канадците отстраниха Русия Иначе честито на всички привърженици на Барселона И последно - другият повод за празнуване е, че Уест Бромич успяха да се спасят и остават в Елита и догодина

Comment

Working...
                                X