Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Първата ви мисъл

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Що толкова сложно като може да е просто? Достатъчно е да напиша още веднъж Манщайн с Й и той ще ме разкъса, без да се хабят муниции, гориво и т.н.
    А това по-горе ми прилича на зверска публична разправа, айде сега, за едно Й, при това кратко, толкова ярост и техника.

Comment

Хана написа
      Що толкова сложно като може да е просто? Достатъчно е да напиша още веднъж Манщайн с Й и той ще ме разкъса, без да се хабят муниции, гориво и т.н.
      Мда, и така става :sm186:
      Аз просто мислех, че ще предпочтеш нещо по-малко кърваво и болезнено - танк, самолет, ножче за мечки гризли...пред Майн:twisted: . :p
      "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
      Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Ех, какво да ви кажа...! Фен съм на всички от форума. Няма да се спирам на конкретни имена, защото ще ми отнеме цял ден. Фен съм ви, защото вие сте уникални. Преди да ви открия се чувствах като един самотен войн. Когато тръгна да говоря с махленските си приятели нещата дето ги коментираме тук, те ме гледат като някакво извънземно :vsad: . Но сега, хване ли ме музата да дрънкам всякакви неща на историческа тематика, знам къде да отида - при вас!
        Truth will save the world

Comment

1. Първа мисъл: Я, колко много хора. О! И колко много пишат! Странно!

2. Любими потребители: Всички са ми любими. Даже модераторите
          Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
          Паисий Хилендарски

Comment

Хана, като стигнеш до мисълта, че всичко е безсмислено и изморително - обади ми се бейби. Ще го уредим бързо и болезнено. Ще ме запомниш в червено и хубаво.

Comment

Моля не обръщайте всяка тема на лични закачки.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

...само повечето от тях.
                XV mile the sea brode is
                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
                X