Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Първата ви мисъл

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Първата ви мисъл

Задавам два въпроса към всички потребители:

1. Каква беше първата ви мисъл когато за първи път открихте и влязохте във форума?

2. Кои са ви любимите потребители, но според постовете им а не заради лични познаства или нещо такова. (и също така без да се обиждат останалите потребители)

Ето моите отговори: 1 - Когато влязох за първи път във форума си казах поредните скинари или някви подобни, които си направили поредното пропагандно сайтче. Малко смешно звучи но точно това ми беше първата мисъл. 2 - Парабелум - заради познаствата му в българската история и добрите му постове в тази област пък и не само там. Манщайн - защото е голям спец в Третия райх и главно биографиите, а мене това ми е слабост и много ме интересува. Голъм - заради това е че всезнайко във всички области и дава доста компетентни мнения. И още доста знайни и незнайни съфорумци.
    Сега сте вие.
    Last edited by Shelenberg; 07-05-2005, 15:57.
    Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

1. Ба, работи!

2. нямам право на отговор на този въпрос.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

1. Първо беше изненадата. Знаех за сайта "Бойна слава", по-точно за "Манлихер" и бях един от първите му критици. Но не съм забелязал, че има и форум.....
      2. Засега само се ориентирам и набелязвам участници със сходни интереси.

Comment

Отначало се чудех дали ще събере хора за да става приказката, и се радвам, че успя.
        Като цяло ми допада умереността и познанията на цялото форумно войнство, наистина е рядкост да срещнеш подобно нещо в Интернет, всъщност не се сещам да съм попадал на друг форум с подобни характеристики
        knowledge is power

Comment

1. Най-после, такова нещо винаги съм искал да има. Дали ще се съгласят да направят и един форум Хоби за колекционери като мен?
          2. Аз съм тук от сравнително неотдавна. Радостното е, че за краткото време от моето регистриране тук досега дойдоха много на брой потребители с приятелско поведение и впечатляващи познания и се присъединиха към тези, които са били тук и отпреди. Научил съм много от всички тях, а с някой дори съм приятел, което като се има предвид че не познавах предварително абсолютно никой от форумистите, определено е много радостно. Пиша и в други форуми (със съвсем различна тематика и насоченост), но тези са ми любимите, защото тук се чувствам сред приятели и добре дошъл.

Comment

1. Ами видях, стана ми интересно (а това форум да ми стане интересен е много рядко явление)...
            2. тук са все хора със сходни интереси и не мисля, че мога да дам конкретна оценка за някого.
            "Нима, Създателю,
            съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
            мигар аз самият съм те молил
            от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Оо аз за сайта знам много отдавна но се регистритах сравнително скоро и между другото това беше първия форум в който писах и продължавам да пишав тези на Бага-тур и ДаоБг доста по рядко.Любим потребител нямам всички са интелигентни и стават интересни спорове дискусии и размяна на гледни точки.Шефа ще зачерви бузките ама го поздравявам за добре свършената работа
              ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Хе-хе Хубава темичка

1. Първата ми реакция беше: това място с име, говорещо за форум на офицерите и сержантите от запаса, и с този защитен скин не е за мен. Подозирах, че за да се регнеш, има нещо като препитване по танкове и каски и други подобни материи. Добри хора ме убедиха, че не е така, но аз все още от време на време си мисля, че може де греша като пиша тук.
                2. Този въпрос е нещо като носталгия по авторитета, така ми изглежда. Като цяло компанията тук е много симпатична. Уважавам (Шеленберг, много точно определение!) всезнайкото Голъм, както и всички останали знайковци, многознайковци и многознайки, но освен знанията ми допадат също така и спокойствието и разсъдливостта на месир Воланд, напоследък чувството за хумор и оригиналния стил на Майнщайн, идеите и начина на мислене на КейДжи 125, постингите на Парабелум, Мелиса, сър Грей и още доста хора. Вероятно пропускам и не се сещам за някого, чието мнение съм прочеле преди месец и повече и ми е харесало, но съм забравила - никой да не се обижда: всички сте готини
                Last edited by Хана; 06-05-2005, 12:18.

Comment

Ех, как точно ме определихте .

1. Първата ми мисъл не бе свързана с този точно форум, а с темата, отъкдето започна всичко (май се казваше "За войните и хората" или нещо подобно и беше в GW форума). Воланд от известно време ме навиваше да се включа, а на мен всичко това - форуми, интернет и т.н., ми се виждаше странно чудно и непонятно, още повече пък да се пише с някакви хора, които инак никак не познаваш. На път бях въобще да не се "закача", но така се случи, че пробвах (с трепет в душата) и постепенно "магията" ме очарова . Та така и до днес (макар и като титулуван "всезнайко" ).

2. Твърде труден въпрос, защото ако почна да пиша списък... ще стане твърде дълъг. В него веднага влизат всички хора, които започнаха цялото това нещо, а за радост, към тях се прибавиха изключително много други (и все повече се добавят).

Comment

1. Евалата! Най-накрая нещо готино!

2. Ехааа, тука ще трябва мнооого дълък списък Което най ме радва обаче, е че непрекъснато идват нови хора, с техните нови знания по нови теми, непрекъснато компанията става все по-голяма
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

1. Я, имало и по-луди от мен

Сериозно, сетих се за нещо, което Хана каза отдавна и на друго място, но което чудесно се вписа в първите ми впечатления - какво търся аз в тази мъжка баня. :p И все още не съм убедена, че мястото ми е тук

2. Хм...Последният път, когато направих групов комплимент ми казаха, че се мазня. Така че сега ще си го спестя Но само фактът, че съм още тук говори за уважението, което изпитвам към мнозина. Не бих останала сред хора, които не респектирам и с които нямам нищо общо. Даже кръстих принцесата, която получих като подарък и която някои наричат вулгарно котка, на 3ма прекрасни мъже от форума и на самия форум - Аелия Аманда Албирея Арабела Бойнаслава :nod:

П.П. Категорично протестирам срещу епитета всезнайко, даден на Голъм. В това се долавя някаква качествена оценка, която е с лек негативен или поне минимализиращ ефект, а за него това не е подходящо. Все едно да го наречем дървен философ. Не, много по би му отивало мъдрец и философ
                      Last edited by mellisa; 06-05-2005, 15:16.
                      "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                      Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

1. непомня..
                        2. нямам.. може би по скоро изпитвам лек непрятен сърбел в предният мозъчен дял когато за пореден път се натъквам на голлумовото ''инак'' ..

ИНАК .. имам любим радел .. ''Армейско въораженйе'' ..

Comment

1) Б*** *******, von се пишеше с малка буква.

2) Аз и Мантойфел. Това е просто по-черната половина от самия мен която ще ми трябва скоро за щастие. Ман - така се пише Мантойфел на форумен език.

Comment

1. Изкефих се максимално. А като се кефя маскимално, не мисля... :rock: :rock:
                            2. От всички може да се научи нещо интересно, или да видиш нова гледна точка, която не е задължително да съвпада с моята. Както казват братята гърци: "Сицките сте готини" .

Е, и аз си имам лични предпочитания, де. Искрено и най-благородно завиждам на Голъм заради стила и обмислеността на постовете му. :nworthy: :nworthy:
                            Аз не бих могъл да ги постигна никога... :cry: :cry:

Comment

mellisa написа
                              Даже кръстих принцесата, която получих като подарък и която някои наричат вулгарно котка, на 3ма прекрасни мъже от форума - Аелия Аманда Албирея Арабела
                              Е, аз дотук виждам името само на един от мъжете във форума :sm186:

Comment

Working...
                              X