Мърсуването е характерно за девойките, ние от офицерството не сме така. Мъже владеещи и пагона, и нагона.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Първата ви мисъл
Collapse
X
-
П.П. Категорично протестирам срещу епитета всезнайко, даден на Голъм. В това се долавя някаква качествена оценка, която е с лек негативен или поне минимализиращ ефект, а за него това не е подходящо. Все едно да го наречем дървен философ. Не, много по би му отивало мъдрец и философА от Голум наистина може да научиш доста неща в различни области така че може и мъдрец, както искаш ти и така съм съгласен.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Shelenberg написаЕ аз така не искам да кажа нещо лошо, а дори обратното просто когато го написах ми прозвуча готиноА от Голум наистина може да научиш доста неща в различни области така че може и мъдрец, както искаш ти и така съм съгласен.
Не знам, може само на мен да ми се струва, че всезнайко може да бъде и обида
Разбира се, съгласна съм, че вие не влагате това значение, когато го отнасяте до Голъм.
Николай написаЕ, аз дотук виждам името само на един от мъжете във форума :sm186:
Арабела идва от Парабелум, но нещо Парабела не ми прозвуча добре и махнах Пто
А третият е специален и той си знае кой е"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Аз доколкото помня се регистрирах много, много отдавна, но пък бях дълго време неактивен. Едва след като "родата" ми Гудериан налази форума и ми обясни с думи прости, че тук хората не хапят, даже напротив споделят знанията си, което в днешно време е равносилно на храна.(сиреч само плюсове има членуването в БС)Тъй де, мнението ми за форума, и въобще сайта е, (особено след 2те ми срещи с "юзърите") че е сборище на интелигенти хора, които с радост бих назовал с "вулгарната" дума пичове.
Въпреки дългия ми престой в форума реални впечатления имам само за Манщайн, Воланд и Голъм (Гудериан ясно що не го броя), както частични за някой други сред които Импириала, Парабелум, Грей...
Основно всички те ме впечатляват с знанията си и трезвото мислене. Тъй, тъй..."На рилеца герой
титан калимански,
герой от Булаир
с гърди от желязо
и воля от гранит."
Comment
-
Първа мисъл - "Хммм, не лошо място, ще взема да се присъединя, че да стане наистина от класа"
:lol:
Любим потребител - Парабелум! /+ някои близко, но не колкото него!/
Най-нелюбим потребител - фон Маншвайн, този ако го видя някога на живо, ще му махна главата старческа! :rock: :lol:На нож!
Comment
-
1. преди много време какво си помислих не си спомням
2.можеби Erich Von Manstein гоги хан соло елемаг
разбирасе админа понеже се държи добре със всички потребители
парабелум с него се разбирам отлично и със другите потребители
мнение за форума: прекрасно място в което може да се контактува с
много интелигентни и възпитани хора
много по добре от колкото в криле
Comment
-
Започвам с откровенията :
1. Сьрфирам си аз из нета , и реших , поради липса на занимание , да
открия БГ сайт за военна история .Така се натькнах на 'Бойна слава' .
Всьщност ,когато открих форума си казах - " т'ва пьк к'во е ?! " , струва-
ше ми се невероятно да сьществува пространство ,кьдето да се провеж-
дат смислени ( че и повече ) дебати касаещи минало и настояще ,военна
история и литературни интереси ! След време се престраших и се регист-
рирах , и така до днес ( по едно време не бях особенно редовен ) . Изоб-
що не сьм член на друг форум и не мисля , че ми е нужно.
2. Мнооого са. Не мога да не спомена сьр Грей , пьрвият човек с който дебатирах ; Гольм , този ренесансов дух ; фон Манщайн -заради познанията за ВСВ и литературните му интереси ; фон Даниц ; дамите Мелиса( виден пурист
) , ВладДракул , Хана ; Империал ;Одзава ; Историк ........
не споменавам многото спецове по орьжия ,авиация , военноморско дело,
какьвто никога няма да стана и ооооще десетки и десетки форумни
потребители ,чиито мнения чета с интерес и внимание. Свьршвам , че да
не ме обвините в мазнячество .
На всички вас :nworthy: .Last edited by Kaiser; 30-06-2005, 16:30.
Comment
-
форума го открих когато търсех информация за танковете от ВСВ ,
а форума определено не е само за танкове както се оказа в последствие
направих и малка популяризация на форума в моя град Плевен и както забелязвам има ефект
за потребителите няма какво да кажа освен , че са се 'зарибили'много яко :nut:
Comment
-
Shelenberg, много хубава тема...
Първата ми мисъл не си я спомням :1087: , но втората ...втората беше - WOW!
Всъщност съм тук по една абсолютна случайност и тази случайност са писанията на Gollum :nworthy: - открих ги докато се мотках насам-натам из нета, по негов съвет се позастоях като четящ тук (за това има една много хубава думичка - "lurker") и така лека полека от lurker минах и към :sm252: писането...
А кои са ми любимите потребители ? - Хм, както имах възможност да заявя преди известно време :"Всички ние сме тайни членове на Gollum fan club"(сега вече след като ставаме и явни, май няма да е зле, да му придадем някой от потребителите на форума, за да му напомня, че е смъртен
)
Разбира се...не е само той. Има още толкова много хора, заради които си заслужава висенето online... и ако почна да изреждам със сигурност ще пропусна поне една трета от тях. Така че ...Вие си знаете :nworthy: а и да не знаете - със сигурност ще узнаете
Както каза Sir Gray, хубавото е, че непрекъснато идват нови хора (даже някои от тях и качествени) и компанията става все по-голяма.
Comment
-
albireo написаВсички ние сме тайни членове на Gollum fan club"
Аз лично мразя Голъм. И имам сериозни основания за това:
1. Той пише по-бързо, отколкото аз успявам да чета.
1'. Подозирам, че е написал повече, отколкото съм прочела, но не искам да се замислям над това.
2. Само за вчерашния ден е написал колкото за една не много дебела книга.
2'. Добре, че е на различни теми, защото щеше да задръсти библиотеките и книжарниците иначе.
3. Създава ми комплекси за малоценност със знанията и стила си.
Ако се напъна сигурно ще се сета и други неща, заради които мразя Голъм. Но има и едно нещо, заради което го обичам: той пише с повече печатни грешки, отколкото аз.
В следващия постинг ще обясня защо мразя Майнщайн. Другите да си чакат по реда.
Comment
-
Erich Von Manstein написаЩе ти се да е Майнщайн. Иди са гръмни!
Научи се да пишеш и чак след това да мразиш, како.
Майн = mein = мой
а то е Ман - човек. Нито съм твой, нито съм твой човек, не е сигурно, че съм човек даже.
Ман човек
Щайн камък.
Сбогом, приятели...
Не ме помнете с лошо.
П.П. В предсмъртното ми писмо ще пише: "За моята смърт е виновен мАнщайн."
Comment
-
Самоубийството на Хана може да се окаже и проблем...
В момента, в който тя обяви окончателно нещо подобно, веднага ще се започне диспут как и с какво да го направи. Ще има 31 почитатели на идеята Хана да се самопрегази с танк, задължително последван от 15 защитаващи идеята да скочи от самолет, както и вървящите към тях теми за най-добрият танк и авион, достойни да причинят нейния край. Много ще е важно да се разбере дали да се използва Pz5 A или Б, както и дали Ф16 е по-грозен от Миг 29, при което ще бъде пусната специална анкета за допитване към участниците, като окончателните резултати ще бъдат оповестени месец след това.
Не по-малко от 75 ще и предложат да използва сабя, нож или меч, както и обяснения в техните тънки разлики, а 91 ще защитават предимствата на пушките, револверите и пистолетите. След избор на огнестрелно оръжие поне 74 ще се опитат да определят предпочетения от нея вид, а 11 ще ги контрират, че грешат и че това всъщност е преработен вариант на нещо друго. Неколцина ще поискат да разберат как да го реставрират след употребата му, при което ще получат и в допълнение съвети за почистване на кръвта от цевта. Разбира се, ще се пусне специална тема за това, която ще завърши с поредложение за клуб на Моника Белучи. Поне една седмица ще е необходима, и участието на поне 118 човека, за избор на патрони, както и опрделянето дали са български или не.
Още 2 седмици усилени спрове ще овенчаят разговора за това под какъв ъгъл да е съприкосновението на цевта с главата, като 437 ще държат на перпендикулярността цев-слепоочие, а 305 за ъгъл 45 градуса с небцето. В общи линии темата ще бъде разделена, поради отклонение от разговора, към посока приказки на Андерсен и тяхното влияние върху производство на пантери през ВВ2, а междувременно Хана ще е умряла от....чакане.Last edited by mellisa; 08-05-2005, 18:21."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
Comment