mellisa написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плажно Масло
Collapse
X
-
Днес за втори път ми се налага просто се налага.... да кажа, че определени хора трябва да бъдат използвани за намазване на филийки. Тая ирония беше толкова мазна, че се стече като бъчва с олио по "Цариградско шосе" през зимата. Чак до далечна София достигна миризмата на препечен хумор и щипка загоряла ехидност. Но простено им е на хората. те са грешни by default
Comment
-
mellisa, нещо ти стана откакто се запролети ??? Ти по всякакъв начин се опитваш да дразниш мъжете тук и се чудя това дали е защото е започнал периода за чифтосване и ти просто се опитваш да привлечеш внимание....
А да те попитам може ли да те цитирам за товаТака е Мили умни мъже и Елемаг, трябва да ви кажа, че обоважам повечето от вас.......may the Force be with you
Comment
-
Han Solo написаmellisa, нещо ти стана откакто се запролети ??? Ти по всякакъв начин се опитваш да дразниш мъжете тук и се чудя това дали е защото е започнал периода за чифтосване и ти просто се опитваш да привлечеш внимание....
А да те попитам може ли да те цитирам за това във форума на Криле?"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Хихи, появи се една жена и ни завъртя всички на пръста си
Така че, мили ми мъже, не ми казвайте, че е ние сме ирационални, може да имаме две различни мисли в главата си, но поне нямаме една и съща мисъл и в двете си глави
А за мъжете - не е вярно, че имат една мисъл и в двете си глави - по-скоро в различните моменти мисли или едната, или другата, но все същотоXV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Han Solo написаmellisa, нещо ти стана откакто се запролети ??? Ти по всякакъв начин се опитваш да дразниш мъжете тук и се чудя това дали е защото е започнал периода за чифтосване и ти просто се опитваш да привлечеш внимание....
Признавам си, често съм бил несъгласен с позициите ти (тук и във форума, където би искал да цитираш някои очевидни истини), но сега за първи път успя да ме разочароваш. Човекът, за когото те мислех, би трябвало да е достатъчно умел, за да общува словесно, да спори (както по сериозни, така и по не толкова ангажиращи теми като тази) без да прибягва до обиди.
Рабирам, може би горното ти мнение сигурно е въпрос на някаква конкретна нагласа. Но дали ще се извиниш на Мелиса е въпрос на нещо друго - да ти конкретизирам точно на какво - това ще е обида...
Албирео
Comment
-
mellisa написаТака е
Мили умни мъже и Елемаг, трябва да ви кажа, че обоважам повечето от вас и съвместното ни общуването е удоволствие за мен, почти толкова голямо, колкото сладоледа /да не прекаляваме все пак /. Останете си все така интелигентни, луди, импулсивни, глупавички понякога, но толкова мили във вашите заблуди за света и жените.
Разясненията на Мелиса.НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ
Comment
-
Ех, не е лесно да си тиква...
Елемаг написаМили красиви и умни момичета и Мелиса! И за мен е удоволствие да общувам с вас и мога да кажа че някои от вас отлично разбират мъжете! Но бих предпочел да бях останал заблуден за някои неща-справка :
Разясненията на Мелиса.
Не се засягай, Мелиса-това е от "пълномащабните (:stupid:!) " мнения на Елемаг....
А и той предпочита да бъде заблуден не само за твоите разяснения.
mellisa написаМерси за това, 4е доказва6 колко права съм била да кажа, 4е жените са виновни за вси4ко. Ако напи6а не6то, което не ви допада, но което не можете да оборите, ви дразня. Ако си позволявам лукса да знам, то привли4ам внимание. Ло6а работа....Но ако се регистрирам и се върна под мъжки ник, думите ми ве4е няма да са проблем, нали ?may the Force be with you
Comment
-
Han Solo написавъобще не става дума за това и не става дума за някакъв сексизъм или мачизъм, но да си призная следя с интерес нещата които пишеш - първо ми направи впечатление аватара ти и забелязвам интересна еволюция в мненията ти и начина по който ги излагаш, ако си обърнала внимание аз почти никога не си позволявам да обиждам и това което казах беше, като забеляза Майнщайн, провокация а и експеримент , за да видя как ще реагираш в ситуация огледална на тази в която ти поставяш мъжката част от форума с някои от твоите постинги... А за това кой колко знае .... ами: Аз знам че нищо не знам , но малцина са тези които и това знаят... или :... не съдете за да не бъдете съдени
Остани си със здраве."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
Comment