If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кой изобщо има желание да играе това нещо? Не, почакайте, питам кой ще играе, а няма да се оправдае, че не е тук, зает е или в и-нет клуба от където пише няма кирилица..., а т'ва май не беше за това мнение.
Този план от кой форум си го копнал? щото това трябва да са големи ентусиасти..., но ми се струва че са малко зле с понятията, или са ходили по този терен и знаят че там има покритие на мобилните... щото аз в събота като ходих на Витоша се оказа че има места където мрежата е твърде условна или пък дори я няма - а бях с Ериксон r310
А планината нощем си става бая студено и ми е интересно как ще се опазят от травми, защото това значи 48 часа да не си свалят защитните маски, което е свързано с известно неудобство при ядене пиене и спане.... А и би могла да се получи твърде комична ситуация ако точно когато си клекнал със свалени панталони, някой те гръмне по голия задник
Oт форум "Оръжия" на Дира.
Това за маските, май и те не са го помислили.
Ама са си ентусиасти хората.
не сме зли ... просто не можеш да си представиш кава веселба е ... че е имало случаи като се гръмим взаимно да се разсмеем и да си подадем ръка е това неше след една взаимна атака стил камикадзе - двамата търчахме един срещу друг и се гърмяхме и като стигнахме на 2-3 метра се оакза че сме без топчета и никой не беше улучен - голям майтап
Аз тамън бях сформирал група от 16 човека и си троших тъката и решихме да поизчакаме...Иначе пейтбола го има във всички спец подразделения като част от тренировъчната програма така че не виждам какво плюете върху него играл съм при златните ама арената беше отврат виж в горичка или строеж ще е интересно до месец ще ви кажа
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Аз да предупредя че играя винаги със спортна злоба всичко
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Спортна змоба винаги има... въпроса е да има и спортсменство /да няма мокро парцалче в джоба / и като се каже край всеки да може да остави спортната злоба на терена и извън него да има само добро настроение
Comment