Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трепане или как да играем на пейнтбол

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Трепане или как да играем на пейнтбол

Ей ви тема спамете си в нея.Който иска да се цапа с топчета и да си играе на рамбовец тук е мястото.
    Аз предпочитам истинското оружие в стрелбището.
    Както й да е.
    Давайте вие сте на ход!
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

:rock: :rock: :rock:

Comment

Сержант Алексей Воронин написа
      :rock: :rock: :rock:
      Мнооого смислен пост.

Съгласен съм с Парабелум, истинското оръжие е по-интересно. Само че като отида на вилата почти няма къде да стрелям (има хора тук-там, овчари, такива по нивите; току виж някой се окаже не където трябва)
      и се задоволявам с една въздушна пушка (4.5мм).
      „Аз, Драгомир, писах.
      Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Аз отдавна не съм стреляла, но бях доста добра с въздушната пушка ...
        (минути за самореклама )
        "Нима, Създателю,
        съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
        мигар аз самият съм те молил
        от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Охо, който си мисли че пейнтбола не е съвсем истинско оръжие греши... на същия принцип са несмъртоносните оръжия за разгонване на демонстранти. А се обзалагам че човек който е играл на пейнтбол няма да се паникьоса при истинска битка , докато такъв който само се бие в гърдите но не е помирисал битка ще се препарира или пък ще загине геройски , не случайно има такива тактически занятия във всички сериозни подразделения по целия свят
          may the Force be with you

Comment

Е да, но има разлика между тактическо занятие и просто трепане между два отбора приятели/някои вече не толкова близки след като си ги нацелил в главата хихи/.Ако се организира добре/ и на добър терен/ може да се доближи до реален бой, но пак има условности, аз поне не познавам някой приятел да може да командва и другите да му се подчинят/то това е бг народопсихология вече / а без тактически подготвен командир, всеки да прави квото му се струва най-куул става манджа.
            knowledge is power

Comment

Ако се спазват правилата и се избягват грешките всичко си е ок а за десетина игри се сработвате почти като SWAT екип и ако никой не се прави на голям герой всико си е идеално

Основни грешки на начинаещите

1.Грешна позиция
              2. Начинаещите не гледат
              3. Начинаещите не се движат
              4. Начинаещите не контактуват помежду си
              5. Начинаещите не стрелят

Comment

Han Solo написа
                5. Начинаещите не стрелят
                Ето това е грешка, която никога не съм правил
                Даже прекалено много се стреля според мен. Тук наблизо до Бон има една група фенове дето цъкат само с пушки-помпи, нарочно, за да се избегне момента дето ти си показваш малкия пръст и те засипват със 100тина топчета поне. Като трябва да презареждаш и малко става по-така
                XV mile the sea brode is
                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Гледайте хората как го планират:
                  "Защо вместо deathmatch не направим система capture the flag,
                  като не се ограничаваме до конкретен терен /полигон/.
                  Необходима е само много добра органзация и поне един месец предварително планиране.
                  Конкретен пример: В района на връх Персенк се намира знамето на Алфа тийм, а на връх Голям Персенк това на Чарли.
                  Целта - да се превземе вражеското знаме /и да се порадваме на хубавата ни природа/
                  Терен: Смесени горски масиви, 2050м надморска височина
                  пълна липса на хора /тук таме заблуден турист /

Предлагам 48 часа война.

С включено пленяване на флаг

С комуникация (ГСМ)

С координати от разузнаването и контраразузнаването (Моя отбор има вече ГПС с осъвременена карта и изолинии на определени местности). Предлагам двете воюващи страни да стартират от известни координати в началото. Няма лошо да се променят координатите на флаговете, но съдиите да го знаят и два пъти на ден в 06:00 и 18:00 да дават справка на противниците чрез СМС :-)

С нощни акции и отвличане на "език".

С нощни/дневни засади и изтребване до крак :-))))))

И с агнешко чеверме накрая. "
                  http://www.bukvite.com

Comment

Уааааааау

Сериозен замисъл...
                    "Нима, Създателю,
                    съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                    мигар аз самият съм те молил
                    от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Този план от кой форум си го копнал? щото това трябва да са големи ентусиасти..., но ми се струва че са малко зле с понятията, или са ходили по този терен и знаят че там има покритие на мобилните... щото аз в събота като ходих на Витоша се оказа че има места където мрежата е твърде условна или пък дори я няма - а бях с Ериксон r310
                      А планината нощем си става бая студено и ми е интересно как ще се опазят от травми, защото това значи 48 часа да не си свалят защитните маски, което е свързано с известно неудобство при ядене пиене и спане.... А и би могла да се получи твърде комична ситуация ако точно когато си клекнал със свалени панталони, някой те гръмне по голия задник

Comment

Ще се сглобяват тоалетни на място...
                        „Аз, Драгомир, писах.
                        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Мани другото, но е непрактично - това е огромен терен и ще трябват бая хора в отборите, за да се засекат въобще. Идея на някой прекалено ентусиазиран
                          XV mile the sea brode is
                          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

мдамс, аз се пак си мисля, че за да стане истинска тренировка треа да има поне един серж да тупа по каските със щомпола
                            knowledge is power

Comment

Кой изобщо има желание да играе това нещо? Не, почакайте, питам кой ще играе, а няма да се оправдае, че не е тук, зает е или в и-нет клуба от където пише няма кирилица..., а т'ва май не беше за това мнение.
                              "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                              нека четат пред вратите
                              нашата памет остъклена
                              с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Working...
                              X