...да бъдат приятели ? А ако мъжът и жената са приятели може ли да правят секс ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли мъжете и жените ...
Collapse
X
-
Гост
-
МожеМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Гост
HELLCAT написаУви, не намерих отговор на въпроса :shrug:
Comment
-
Какво е това "нещо друго" ? Т.е. да разбирам, че жената никога няма да склони да прави секс с мъж, когото счита за приятел ? Просто защото е приятел, и е възприеман от нея като някакъв безполов вид ?
Сексът между мъж и жена приятели е едно нормално, логично и естествено развитие на връзката...Поне така ги разбирам нещата...
Така значи, мъжът - приятел в очите на жената е едно безполово същество, кошче за душевни отпадъци, едно послушно кученце, което винаги е готово да се притече на помощ на господарката с радостен лай и весело да си врътка опашката...до момента, в който жената - приятел срещне мъжът "нещо друго" и без скрупули му се отдаде и изч...ка безпаметно с него, след което той я захвърля като употребена превръзка.. и тогава жената - приятел с разбитото сърце отново ще се сети за мъжа - приятел, безполовото същество, кошчето, което ще поеме поредната порция боклук от душата на жената - приятел, докато тя отново срещне "нещото"... и само поради тези причини жената няма да сподели с този човек - "приятеля" - вълнуващи и незабравими преживявяния ?!?!?SEMPER AGRESSUS
Comment
-
HELLCAT написаКакво е това "нещо друго" ? Т.е. да разбирам, че жената никога няма да склони да прави секс с мъж, когото счита за приятел ? Просто защото е приятел, и е възприеман от нея като някакъв безполов вид ?
Сексът между мъж и жена приятели е едно нормално, логично и естествено развитие на връзката...Поне така ги разбирам нещата...
Така значи, мъжът - приятел в очите на жената е едно безполово същество, кошче за душевни отпадъци, едно послушно кученце, което винаги е готово да се притече на помощ на господарката с радостен лай и весело да си врътка опашката...до момента, в който жената - приятел срещне мъжът "нещо друго" и без скрупули ме се отдаде и изч...ка безпаметно с него, след което той захвърля като употребена превръзка.. и тогава жената - приятел с разбитото сърце отново ще се сети за мъжа - приятел, безполовото същество, кошчето, което ще поеме поредната порция боклук от душата на жената - приятел, докато отново срещне "нещото"... и само поради тези причини жената няма да сподели с този човек - "приятеля" - вълнуващи и незабравими преживявяния ?!?!?
Както вече бе споменато, това тук не е искрено и лично.
Съжалявам, ако някоя твоя приятелка те е наранила по този начин, но не можеш да се сърдиш някому, че не изпитва сексуално влечение към теб.
А за нещата, които си написал по горе, грешиш и то много."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Melissa светът е пълен с правила и изключения. Лично аз вече около 10 години съм свидетел и потърпевш от нещо подобно.
Да кажем, че ти си едно изключение от правилото. Иначе в определени случаи HELLCAT е безкрайно за съжаление прав.
На мен лично ми е писнало да ми циврят на рамото или да ми разказват истории за хора които никога няма да видя и не искам да видя (визирам конкретен човек-разказвач, който няма нищо общо с форума). Просто не съм казал, че ми е неприятно. Това е за хора които не спират да си споделят личните работи. Нямам нищо против да изслушам някого само да не му става 10годишен навик, защото кошчето ще се препълни и на съответния човек ще му е последното оплакване в живота.
И прекаленото задържане и несподеляне - обратното на това за което досега писах е вредно.
Жена-приятел и мъж приятел са за да споделят приятно времето си (от време на време) и въобще не е задължително да правят секс или аз поне така ги виждам нещата от погледа на 119 годишен дядка. Пък ако правят добре. Има си "ангажиращи връзки, неангажиращи и т.н. макар че прилагателното ангажиращ не ми звучи хубаво... звучи като по задължение...
Извод:
важното е да сме в секса.
:rock: :tup: :nod:
Comment
Comment