Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли мъжете и жените ...

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Може ли мъжете и жените ...

...да бъдат приятели ? А ако мъжът и жената са приятели може ли да правят секс ?
    SEMPER AGRESSUS

Moje

Comment

Айдеее пак се почна
      XV mile the sea brode is
      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Определено . Но пък нали това бе идеята - на който мусе разпуска със съвсем общоразмиващи се "дискусии", да има къде да го прави .

Comment

Дамм - а защо не препрочетете предишните дискусии, че нещо
          се поизтърка темата....
          "Нима, Създателю,
          съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
          мигар аз самият съм те молил
          от мрака да ме извлечеш?"

Comment

VladDracul написа
            Дамм - а защо не препрочетете предишните дискусии, че нещо
            се поизтърка темата....
            Уви, не намерих отговор на въпроса :shrug:
            SEMPER AGRESSUS

Comment

Може
              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
              Проект 22.06.1941 г.
              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

HELLCAT написа
                Уви, не намерих отговор на въпроса :shrug:
                Вярно че днес ми е заето, но щом таква лесни въпроси те занимават ела тази вечер за около час и половина ще ти дам отговор... :twisted:

Comment

Stagon написа
                  Вярно че днес ми е заето, но щом таква лесни въпроси те занимават ела тази вечер за около час и половина ще ти дам отговор... :twisted:
                  Sorry, не си падам по мъже :grrr: :grrr: :grrr:
                  SEMPER AGRESSUS

Comment

Естествено, че може!

Comment

...да бъдат приятели ?
                      А какво те кара да мислиш, че не могат?
                      ...А ако мъжът и жената са приятели може ли да правят секс ?
                      Тогава просто значи, че не са приятели, а нещо друго

Comment

Какво е това "нещо друго" ? Т.е. да разбирам, че жената никога няма да склони да прави секс с мъж, когото счита за приятел ? Просто защото е приятел, и е възприеман от нея като някакъв безполов вид ?
                        Сексът между мъж и жена приятели е едно нормално, логично и естествено развитие на връзката...Поне така ги разбирам нещата...
                        Така значи, мъжът - приятел в очите на жената е едно безполово същество, кошче за душевни отпадъци, едно послушно кученце, което винаги е готово да се притече на помощ на господарката с радостен лай и весело да си врътка опашката...до момента, в който жената - приятел срещне мъжът "нещо друго" и без скрупули му се отдаде и изч...ка безпаметно с него, след което той я захвърля като употребена превръзка.. и тогава жената - приятел с разбитото сърце отново ще се сети за мъжа - приятел, безполовото същество, кошчето, което ще поеме поредната порция боклук от душата на жената - приятел, докато тя отново срещне "нещото"... и само поради тези причини жената няма да сподели с този човек - "приятеля" - вълнуващи и незабравими преживявяния ?!?!?
                        SEMPER AGRESSUS

Comment

HELLCAT написа
                          Какво е това "нещо друго" ? Т.е. да разбирам, че жената никога няма да склони да прави секс с мъж, когото счита за приятел ? Просто защото е приятел, и е възприеман от нея като някакъв безполов вид ?
                          Сексът между мъж и жена приятели е едно нормално, логично и естествено развитие на връзката...Поне така ги разбирам нещата...
                          Така значи, мъжът - приятел в очите на жената е едно безполово същество, кошче за душевни отпадъци, едно послушно кученце, което винаги е готово да се притече на помощ на господарката с радостен лай и весело да си врътка опашката...до момента, в който жената - приятел срещне мъжът "нещо друго" и без скрупули ме се отдаде и изч...ка безпаметно с него, след което той захвърля като употребена превръзка.. и тогава жената - приятел с разбитото сърце отново ще се сети за мъжа - приятел, безполовото същество, кошчето, което ще поеме поредната порция боклук от душата на жената - приятел, докато отново срещне "нещото"... и само поради тези причини жената няма да сподели с този човек - "приятеля" - вълнуващи и незабравими преживявяния ?!?!?
                          Сбъркал си форума!
                          Както вече бе споменато, това тук не е искрено и лично.
                          Съжалявам, ако някоя твоя приятелка те е наранила по този начин, но не можеш да се сърдиш някому, че не изпитва сексуално влечение към теб.
                          А за нещата, които си написал по горе, грешиш и то много.
                          "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                          Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Не, не..просто тази женска гледна точка спрямо мъжете - "приятели" и "нещо друго" винаги ме е изумявала...
                            SEMPER AGRESSUS

Comment

Melissa светът е пълен с правила и изключения. Лично аз вече около 10 години съм свидетел и потърпевш от нещо подобно.

Да кажем, че ти си едно изключение от правилото. Иначе в определени случаи HELLCAT е безкрайно за съжаление прав.

На мен лично ми е писнало да ми циврят на рамото или да ми разказват истории за хора които никога няма да видя и не искам да видя (визирам конкретен човек-разказвач, който няма нищо общо с форума). Просто не съм казал, че ми е неприятно. Това е за хора които не спират да си споделят личните работи. Нямам нищо против да изслушам някого само да не му става 10годишен навик, защото кошчето ще се препълни и на съответния човек ще му е последното оплакване в живота.

И прекаленото задържане и несподеляне - обратното на това за което досега писах е вредно.

Жена-приятел и мъж приятел са за да споделят приятно времето си (от време на време) и въобще не е задължително да правят секс или аз поне така ги виждам нещата от погледа на 119 годишен дядка. Пък ако правят добре. Има си "ангажиращи връзки, неангажиращи и т.н. макар че прилагателното ангажиращ не ми звучи хубаво... звучи като по задължение...

Извод:

важното е да сме в секса.

:rock: :tup: :nod:

Comment

Working...
                              X