Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Психологически тест

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

1. Горска пътека. Вие се движите по нея. (Може и да поспирате, ако решите)...

Символизира вашия жизнен път, кариера, вълнения...

2. Намирате ключ, лежащ на пътя.

Символизира отношението към вашето собствено щастие.

3. Планински поток.

Символизира отношението ви към знанието, науката.

4. Мечка. Какво прави, какво правите вие?!

Символизира опасностите, с които (ще) се сблъсквате в живота, вашите противници, отношението ви към тях, начина ви за спавяне с тази проблематика...

5. Постройка. Каква? какво правите?

Символизира отношението ви към вашия дом, към семейството ви.

6. Куче.

Символизира отношението ви към приятелите - вашите, семейните, на гаджето/съпругата ви...

7. Зад постройката, кон пасе трева.

Символизира отношението ви към другия пол, към вашия партньор в живота, към любовта и секса.

8. Стигате до морски бряг. (Явно пътеката е слязла надолу, без да усетите, умислени по пътя...)

Символизира вашето място и вашето поведение в обществото.

9. Морето.

Символизира вашето отношение към собственото ви бъдеще.

Съвсем накратко - това е. Следващият път - повече ще конкретизирам.
    Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

мале аз квито съм ги писал мале..
      bulgaria on three seas

Comment

Тоя 'психологически' тест само е китайски или на някоя от тия измислените източни философии, щото само те имат навика да вързват определени животни с нещата от човешкия живот (което аз личо смятам за пълни глупости). Конят и кучето били символ на приятелскте отношения и секса... да бе, като са единствените две животни дето не мога да ги понасям сигурно по цял ден стоя си сам в къщи маам чекии

То и други такива тестове има, обаче в конюктура, различна от тази, в която са измислени са неприложими, тъй като са силно обвързани с културните особености на хората, които са ги измислили. Примерно, че свинята била символ на благополучието, което беше в един подобен, даже мисля, чеИсторика пак го пусна преди време тука. Ми няма как да е иначе, като едно време в Китай само богатите са можели да си позволят да имат прасе, а народеца е плюскал кафяв ориз по една шепа на ден. Народопсихология му викат някои.

Comment

Човек може да научи всякакви странни неща за себе си от тестовете...
          :1087: :sm186: :aaa:

Някой следващ път, както казах, ще ви анализирам поотделно...
          Като ваш личен психотерапевт...
          За какъвто уча, в момента...
          :sm100:
          Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

www.tickle.com - пълно е с всякакви тестове, най-вече глупави, обаче има и ink-blot test, който е интересен
            "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Източните философии съвсем не са измислени!
              ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

М`да-а, хич даже не са. Направо даже са си много точни.

Comment

Пътека.
                  Пътеката е камениста, с избуяли на места треви, изпотъпкани от хора и животни... Встрани от нея има иглолистни дървета, храсти, буйни треви.
                  Птиците пеят, щурците свирят своите песни. Небето е ясно, светлосиньо. В далечинате се забелязват няколко малки пухкави облачета. Слънцето грее приятно. Катерици се надбягват по клоните на някои дървета. Минава сърна... Подминавам мравуняк и малко по-нататък виждам отсечено дърво...

Поток, пресичащ пътя.
                  Потокът, отначало, върви успоредно на пътеката, но по-късно я пресича. Изворът му е наблизо. Водата е чиста. Изплаквам ръцете и лицето си, а след това пия вода. Прескачам потока и продължавам по пътеката, която се издига стръмно нагоре – към планинския връх.

Ключ на пътеката.
                  Ключът е обикновен. Леко е издължен. Взимам го. Мога да го окача на врата си – като талисман. Все пак, не намирам всеки ден ключ на пътя, нали... Сeга нямам връв, на която да вържа ключа, затова го прибирам в джоба си. Любопитен съм кой може да го е изтървал... Оттук отдавна никой не е минавал, съответно, си правя извода, че никой няма да си потърси изгубения ключ. Продължавам по пътя, чудейки се, кой и кога го е изтървал, какво отключва. Замислям се, трябва ли да отключа съзнанието си за нещо или – сърцето си за някого? Или това е ключ за сандък, пълен – с какво? – с книги?! Ами, аkо това е ключът за сърцето на жената, в която съм влюбен?! Бъдещето, несъмнено, ще отговори на тези въпроси.

Мечка, встрани от пътя.
                  Недалеч от мен минава кафява мечка. Тя също ме забелязва, но продължава натам, накъдето се е запътила. За щастие, отдалечава се от мен. След като адреналинът ми се е покачил, pешавам да последвам мечката. Стигам до отвора на пещера, където тя, вероятно, се е скрила. Отказвам се да вляза. Връщам се на главната пътека и продължавам нагоре...

Постройка край пътя.
                  По-нагоре по пътя, стигам до каменна ограда. Камъните са големи и обли, явно – речни. Зад оградата има изоставена камена къща. Покривът й е покрит с плоски каменни плочи. Решавам да пробвам дали ключът ще отключи вратата... Не, не отключва тази врата...
                  Отнякъде се появява куче.
                  Чувам кучешки лай... След малко, при мен идва кучето, което го издава. Това е кафява кавказка овчарка. Мъжко е. Умно е. Разбира ме, когато му говоря. Подушва ме и се оставя да го галя. След малко ляга до мен.

Зад постройката, кон пасе трева.
                  Минавам зад постройката, където, за своя изненада, виждам черен жребец да пасе трева. Любувам му се известно време... После, тръгвам с кучето към върха... Ако иска, конят може да ни последва.

Морски бряг.
                  Пътят достига върха на планината. Стигаме го. Сещам се за мисълта на Буда, че “Човек, който е успял да изкачи върха, не е победил планината. Победил е себе си.”... Потегляме надолу – по друга пътека. Странно, тя ни извежда на морски бряг. Явно, доста съм вървял. Интересно, не съм усетил как бързо лети времето. На самия браг има камъчета и пясък. Кучето тича по брега, а после скача във водата. След малко, решавам да го последвам, за да си поиграем. Излизаме от водата. То ми донася пръчка, която много кратно хвърлям, а то ми я донася. Уморено от пътя, плуването и играта с пръчката, кучето заспива. Аз се заглеждам в морето... Съзерцавам движението на вълните, слушам техния плясък. Малко по-късно провеждам едана тренировка по карате на брега. Изпълнявам разнообразни техники. После – няколко кати... По някое време, забелязвам, че кучето се е събудило и ме гледа учудено. Преди да си тръгнем от плажа, аз си взимам за спомен няколко миди и камъчета. Оглеждам се и за писмо в бутилка, но не виждам такова.
                  Поглеждам за последен път към леките морски вълни и залеза на Слънцето. Комбинацията от слънчев залез и спокойно синьо-зелено море е впечатляваща. Поглеждам и към върха на планината. Обещавам си пак да дойда насам, когато мога...
                  Last edited by ISTORIK; 21-02-2005, 21:42.

Comment

А цигарата с дъхава марихуана бавно догаря в треперещите ми ръце.....
                    "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Шт! Марихуаната заедно с планините и с източните философии - тц, не върви.

Не препоръчвам употребата на туй нещо.

Comment

какво стана с отговорите към теста/Още колко хора трябва да се изкажат?
                        Let's make war not love@ :rock: :imprulz: :bulgaria: :tanks: :grrr: :mike:

Comment

re

Пътеката е утъпкана, но си личи, че скоро никой не е минавал по нея. Може би преди време е била важен път, но сега малцина вървят по нея. Ако видя нещо интересно се спирам и зяпам - цветя или някое животно...

Вземам го - ако съдбата е решила, ще открия вратата, която отключва. Ако не - ще ми остане хубав спомен за този ден.

3. Планински поток.

Наплисквам се с вода и сядам до потока. Ако е достатъчно дълбок, може дори да си потопя краката. Оглеждам се за онези култови обли камъни с мъх...

В далечината виждам как една мечка бавно и мудно пресича потока. Старая се да запазя спокойствие и да не тръгна да бягам. Мечката отминава без да ме забележи...

Не след дълго стигам до каменна кула, очевидно доста стара. Влизам вътре и оглеждам всяко ъгълче, но мястото е древно и нищо не е останало вътре, освен аурата на вековете...

6. Куче.

Имам страх от кучета, но просто стоя и го изчаквам да си тръгне. Прилича ми на скитащо куче, но явно и друг път е срещало хора, и скоро си заминава...

Конят е млад и силен, а и има седло. Не е завързан, и от всичко това съдя, че собственикът му е наблизо - може би ловец или просто горският...

8. Стигате до морски бряг. (Явно пътеката е слязла надолу, без да усетите, умислени по пътя...)

Заставам на най-високата възможна точка и гледам морето, попивам атмосферата. Ако си нося фотоапарата, задължително снимам, и то черно бяло. Обичам вятъра и затова му се наслаждавам...

9. Морето.

Слизам близо до брега и вървя покрай него, събирайки камъчета и миди, ако видя такива. Вървя бос по пясъка...

Comment

Явно нищо
                            Let's make war not love@ :rock: :imprulz: :bulgaria: :tanks: :grrr: :mike:

Comment

ISTORIK написа

Символизира вашия жизнен път, кариера, вълнения...

Символизира отношението към вашето собствено щастие.

3. Планински поток.

Символизира отношението ви към знанието, науката.

Символизира опасностите, с които (ще) се сблъсквате в живота, вашите противници, отношението ви към тях, начина ви за спавяне с тази проблематика...

Символизира отношението ви към вашия дом, към семейството ви.

6. Куче.

Символизира отношението ви към приятелите - вашите, семейните, на гаджето/съпругата ви...

Символизира отношението ви към другия пол, към вашия партньор в живота, към любовта и секса.

Символизира вашето място и вашето поведение в обществото.

9. Морето.

Символизира вашето отношение към собственото ви бъдеще.
                              .
                              не са ли именно това отговорите.. не мисля че това е тест от онези инфантилните по вестници и списания..

Comment

Working...
                              X