Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво слушате в момента?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Пинк флоид прогресив ? :shrug: Чел съм, че са били психодилектик рок!
    Любима група !
    От Мегапаса получавам световъртеж и гадене! От Майкъл Болтън също.
    Днес да минем на немска вълна
    Falco :
    Jeanny, Der Commissar, Naked, Out The Dark, Vienna Calling , Rock Me Amadeus
    Като си говорим за музика , Само аз ли смятам дет метъла за "умрял стил" музика?

Comment

Флойд са психеделик до оттеглянето на Сид Барет.

Comment

Erich Von Manstein написа
        Флойд са психеделик до оттеглянето на Сид Барет.
        Е това беше нещо съвсем ново , от там нататък се водят за прогресив?
        А последния албум е май едно голямо завръщане !

Comment

Пинк Флойд са толкова оригинални че не могат да бъдатн набутани в някакъв стар жанр. Ето ти пример какво им е общото с "Йес" - класическа прогрок група - само че има синтезатори. Како има хеви блек уайт траш метъл така трябва да има и пинкфлойдрок.

Comment

Лунлун Зоу (Lunlun Zou)

Ако не се отвори директно, напишете името й в Google.
            Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

О, боже, изслушах Вагнер, Вивалди, други не намерих, обаче тези определено не ми харесват...Може би само Wagner - Rienzi, абе дърта работа, днешната алтернатива на класиците са Nightwish!
              Let's make war not love@ :rock: :imprulz: :bulgaria: :tanks: :grrr: :mike:

Comment

Най-накрая се изкуших и си купих "Музика от Ренесанса" - много приятно за слушане.

Comment

Днес сме на вълна Apocalyptica, Ayreon, Garmarna ...
                  "Нима, Създателю,
                  съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                  мигар аз самият съм те молил
                  от мрака да ме извлечеш?"

Comment

VladDracul написа
                    Днес сме на вълна Apocalyptica, Ayreon, Garmarna ...
                    Настръхнаха ми костите

Comment

подпоручикъ-летецъ написа
                      Настръхнаха ми костите
                      Добре, че само костите - че можеше и по-лошо да стане :twisted:
                      "Нима, Създателю,
                      съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                      мигар аз самият съм те молил
                      от мрака да ме извлечеш?"

Comment

А кое е по- лошото

Comment

Canned Heat - Woodstock CD 1 убийствена песен убийствена група.

Китаристите им са две лапета колкото мен 18 -19 годишни като ги гледам единия на Гибсън другия на Фендър басиста реже с Фендър бас воскалиста е пич въобще песента е невероятна. Да не говорим че лапето на Гибсъна май е сляпо.

Comment

Хехехе, Голям Майтап-вече ме направиха началник и сега моите подчинени са принудени да слушат Готик Метъл. И то по цял ден. Сърцето ми пее. Впрочем забравих да кажа, че подчинените са ми .........негърчета едни такива мънички и дребнички от Ямайка. Днес сутринта като дойдоха на работа установиха с ужас, че някой им е откраднал батериите на радиото-е аз ги изхвърлих за да не слушат порочна черна музика. Днес слушаха Териън даже единият почна да си свирка с уста-явно му харесаха парчетата.Утре са на Nightwish. Вдруги ден смятам да им покажа малко класика-Мейдън ще свири за тях.
                            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

хахаха, давай само така :tup:
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Абе без прошка , както в оня филм с клинт Ийстуд
                                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                                X