Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похвалим

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Мда, и моята идея е подобна. Освен това матереалите които са постнати на "Вимпела" не са просто превод на даден матереал.

А в Пловдивската МГ в часовете по история са използвани матереали от "Вимпел", "Българските каски" и "Броня". Все пак ни четат.

И децата си имат форум-
    http://wwtwo.freeserverhost.com/forum/
    Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
    Неизвестен руски адмирал

Comment

Материали от "Броня"??? Че на сайта има в момента само за един танк писано.

albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Яяяяяяяяяяяяяяяя.Този форум ми харесва.
        Чудя се да влезна ли там да пообясня на децата кое какво е?
        Бравос! Харесват ми-ентусиясти. Браво на тях.
        Имперец не се чуди-щом са те цитирали значи има за какво.
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Старата ти "броня". имаше преди няколко месеца разпечатки за курсови работи. С очите си съм ги видял, както и собствените си писания за близките до сърцето ми крайцери от "кригсмарине". Ама никой не се интересува от Обединения флот там. Само за двойки са хлапетата. :rock:
          Неизвестен руски адмирал

Comment

Ъъъъъ. Преписват сайта за курсовите си работи ли? :shrug:
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ми...да. Примерно някакъв ентусиаст си избрал да пише са "Плана Барбароса" и като натворил планове, техника а'ла Дискавъри, командващи и прочие.
              А за корабите една мома беше крала в темата "Развитие на немския флот през 30-те години". То май там ставаше дума за международни договорки, ама тя да покаже че има Нет в къщи беше сваляла, та сваляла.
              Неизвестен руски адмирал

Comment

Working...
              X