Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имате три желания.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

dragunov написа
    TVV написа
    dragunov написа
    еми аз искам една нивичка с много "женски".да няма охрана с G-класи и също магазин за хранителни стоки че ще огладнея зверски
    А може ли аз да пожелая след като нивичката се появи цялата пълна само с женски, Драгунов да стане гей. ?
    аз пък си пожелавам да беше разбрал какво имам предвид под "женски"
    Това вече прозвуча загадачно, ама струва ми се че в случая е най-важно как ще ни разбере златната рибка. Не приемай шегата по лош начин.

Comment

мисля че не е това темата-НО аватарчето просто си ме кефи.ако
      толкова ви дразни ще сложа снимка на драгунов.а фамилията ми е твърде дълга за nickname

Comment

не е златна рибка а джин от лампа
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Хе-хе-хе
          По тази логика родителите на Майнщайн са били големи поклонници на Третия райх.
          Аз отдавна съм дал снимка на баща ми - Генерал Георг фон Манщайн

Ако говорим честно - нето майка ми нито баща ми одобряват това с което се занимавам. ИЗключително против са. Ама кой ги слуша?

Comment

Като ви гледам/чета вие си изхабихте желанията за глупости. А майнщайн:малко са те би...ъъъ възпитавали , следващият път като те засека случайно на улицата може да поправя тяхната грешка :twisted:

Comment

Ами на първо място естествено ще сложа да съм винаги здрав.
              После ще поискам да ме върне през 1942 г. да се сражавам на страната на германците в Сталинградската битка, за да си пробвам издръжливостта и най-вече късметът дали ще оцелея
              Накрая пак бих искал да ме върне през годините на ВСВ и да мога поне за един час да си поговоря с Шеленберг.

Предполагам че Манщайн и той би искал подобно желание да се върне в годините на ВСВ и да види своя идол самия Манщайн пък и защо да не подкара някои танк все пак това му е мечта ако не се лъжа.
              Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Ами Шеленберг така си е ама ще ти кажа защо не си пожелах да говоря малко с истинския Манщайн или с някой друг. Под някой друг аз разбирам 300 папки всяка една от която съдържа снимки или информация за някой германец (е има и една за Де Гол и за Монтгомъри и съюзниците се изчерпват с това). ИНтересувам се много за поне 4/5 от тези 300 души.

Създавам папка когато събера 3 снимки. Имам и между 7000-8000 (които успях да възстановя след оня погром преди няколко седмици) на носители на Рицарски Кръст, но най-готината папка и моята гордост е "Общи снимки" където ако има повече известни личности на една снимка - то те са в тази папка.Шеленберг ако я видиш ще откачиш - с най-добри чувства ти го казвам.

Та защо направих това изброяване? Исках да кажа, че аз прсто не мога да си избера с кой да говоря...

Но пък като се замисля имам едно желание. Засега няма да го споделям. По-нататък обаче....

Comment

Та като си говорим за исторически желания: аз пък искам да съм Първи морски лорд, от да кажем 1920, да си построя всичко което ми се иска, тогава щяхте да видите Сталинград през крив макарон, за другата грандомацина дето я замислям ме е срам дори да си кажа, но нейка подскажа: слънето все още нямаше да залязва над империята, освен Първи лорд щях да съм граф на Калифорния, Принц на Сибир и дюк на Окинава.А в по-далечен пла (едно от желанията е задължително безсмъртие) над империята не само нямаше да залязва слънцето ами дори няколко слънца щяха да я огряват

Comment

Ами да разни такива неща да се връщам назад/напред във времето колкото си пъти поискам.. +една "стандартна кесийка" с "жълтици" от приказките, който никога не свършват
                    Също и когато поискам да ставам невидим (но само за околните, а не и за самия мен като в някой холивудски манджи - да няма недоразумения)
                    Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Ами, ако духът в бутилката е глух и недочува?!

Представям си как някой от вас си поисква къща, цялата в злато, а получава къща - цялата в... блато.

Представям си и друго - как някой е получил голям тенис, след като си е поискал... ох, не мога да го напиша това...

:noway:
                      Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Да управлявам времето, пространството, енергията и материята където си поискам! :lol: :lol: :lol:

..
                        ..И кажи ми ти страннико,
                        чувал ли си звук,
                        по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

Gaden Gogi написа
                          Та като си говорим за исторически желания: ...............слънцето все още нямаше да залязва над империята,..........А в по-далечен план (едно от желанията е задължително безсмъртие) над империята не само нямаше да залязва слънцето ами дори няколко слънца щяха да я огряват
                          Напълно се присъединявам към тези желания. С едно уточнение само: Бекъм щеше да бъде разстрелян отдавна за държавна измяна.
                          "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Е аз понеже съм добър ще утеша булка Бекъмица, въпреки че то предвид предвижданите граници на Империята нямаше да се брои за държавна измяна но....

Comment

Kelly написа
                              Ми аз веднага го фащам джина за ушите и му заповядват от този миг насетне да ми изпълнява сяко желания, което изрично му посоча да бъде изпълнено 8)
                              Това влиза в противоречие с условиети на Империъл да не си пожелаваш да имаш повече желания
                              Let's make war not love@ :rock: :imprulz: :bulgaria: :tanks: :grrr: :mike:

Comment

[QUOTE=Imperial]Намерили сте вълшебната лампа, търкате я и хоп, от вътре изскача джин.

Имате право на три желания, не може да си пожелаете да имате повече желания, освен това джинът не може да убие никой за вас и не може да накара никой да се влюби във вас. Всичко друго може.

Е?

Значи първо горичката да стане от водка Смирнов веднага , после рекичката малко зален Собиески за кеф, а храстите пищови Доматен сок.
                                :rock: :tup:

Comment

Working...
                                X